OVAN

Posao: Moguće je da će vas izabrati za rukovodioca, potrudite se da opravdate povjerenje. Vi ste svakako predvodnik, neće vam biti teško da organizujete sve što vam se nudi. Ljubav: Partner vas danas posebno obasipa pažnjom, ali vi ste nervozni iz vama poznatih razoga. Nije loše da bar osmijeh na lice “nabacite”. Zdravlje: Odlično se osjećate.

BIK

Posao: U ovom trenutku možete biti potpuno zadovoljni svojim finansijama. Naporan rad vam se konačno isplatio. Ljubav: Počinjete da sumnjate u nevjerstvo. Razgovarajte sa voljenom osobom. Bik je ljubomoran znak koji često pretjeruje u svojoj sumnji. Zdravlje: Prekontrolišite štitnu žlijezdu.

BLIZANCI

Posao: Nervira vas to što zaposleni pridaju značaja stvarima koje se ne tiču posla. Vi ćete kao svaki mudar, inteligentan Blizanac to da zaustavite. Ljubav: Možete biti više nego zadovoljni bračnom atmosferom. Slobodni mogu očekivati poznanstvo sa jednom šaramantnom Djevicom.  Zdravlje: Dobro se osjećate.

RAK

Posao: Putovanje u inostranstvo daje bolje finansije. Da li ćete zaista da odete, to zavisi od finansija. Nećete da radite bilo šta. Ljubav: Pokušajte da razmislite o tome gdje griješite, jer pretjerana posesivnost, ljubomora jednog Raka razbija iluziju o onoj emotivnoj osobi koju svi volimo. Zdravlje: Nemate razloga za brigu.

LAV

Posao: Veliki uspjeh nadomak ruke, zaradićete odlično. Lav koji traži posao mora da sarađuje sa Ovnom, Strijelcem ili Škorpijom. Ljubav: Ne umijete da se opredijelite za jednu osobu. Volite flert, udvaranje, imate mnogo interesenata. Najviše vas osvaja Škorpija u ovom trenutku.  Zdravlje: Dobro se osjećate.

DJEVICA

Posao: Nemate razloga da stalno prigovarate saradnicima. Od drugih tražite nešto što nije u okviru njihovog posla. Ljubav: Partner bi mogao da se ozbiljno naljuti na vas. Često ste nepodnošljivi u svojim analizama. Zdravlje: Pazite se hladnih napitaka.

VAGA

Posao: Vaše pretjerano angažovanje ne nailazi na podršku kakvu zaslužujete. To izaziva osjećaj nepravde u vama. Podršku potražite u znaku sa kojim se dugo znate, a to je Jarac. Ljubav: Slobodnima predstoji poznastvo sa osobom u znaku Lav. Vaga u braku brine o poslu partnera, finansijama koje nisu zadovoljavajuće. Zdravlje: Nervoza.

ŠKORPIJA

Posao: Nema potrebe za velikim ulaganjem, čuvajte novac za naredni period. Potrebno je da u ranim satima ovog dana pozovete osobu koja može da vam pomogne. Ljubav: Uživate u tajnoj vezi. Ako ste u braku imate opasnost od otkrivanja viber, sms poruka. Slobodne Škorpije su zatvorene, žele da im se vrati stara ljubav. Zdravlje: Upala bešike.

STRIJELAC

Posao: Za one koji sarađuju sa inostranstvom slijede komplikacije u toku današnjeg dana. Nikako ne uplaćujte novac dok sve ne provjerite. Ljubav: Puno strasti, nemojte da dozvolite da vas nešto ometa u uživanju s partnerom. Slobodan Strijelac želi osobu koja ima puno fizičke snage, sportistu. Zdravlje: Odlično.

JARAC

Posao: Ako radite bilo koji posao koji ima veze sa nekretninama, pazite na dokumenta. Vrijeme je da napravite saradnju sa nekim inostranim partnerom. Ljubav: Nemojte biti hladni prema partneru, pokažite mu da vam je stalo do njega. Jarac koji traži ljubav moraće da se potrudi oko jedne Škorpije koja zna da voli.  Zdravlje: Posjetite stomatologa.

VODOLIJA

Posao: Nije loš dan. Nema nekih teškoća, prepreka. Dobro obavljate sve što je pred vama. Novac očekujte od dugovanja ili od pomoći prijatelja.  Ljubav: Iznenadni preokret u odnosu sa partnerom. Dobar dan za ljubav. Vi ste srećni kada imate dobru osobu pored sebe.
Zdravlje:
 Nema većih problema, čuvajte se.

RIBE

Posao: Danas je dan kada je potrebno da se istaknete. Sve što kažete , uradite je važno, ima svoju cijenu. Znate da privučete pažnju, znate da napravite šou.  Ljubav: Osoba sa kojom ste skoro počeli vezu je vjerovatno budući supružnik. Vi volite romantiku, sanjarenje, vjerovatno je to ta osoba iz bajke.  Zdravlje: Loša cirkulacija.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂