OVAN

Posao: Težak dan, potrebna vam je pomoć. Ne bi bilo loše da angažujete jednog Lava da vam pomogne. Ljubav: Dolaze vam mnogo bolji dani za ljubav, jer vjerujete u to, pa će onda i da se ostvari sve što želite. Zdravlje: Glavobolja uslijed stresa.

BIK

Posao: Nije dobro da stajete sa novim poslovnim planovima. Odličan dan za nov početak. Uradite sve danas da biste u budućnosti imali manje problema. Ljubav: Uživate, zapravo, vi znate kako da uživate. Pozovite prijatelje, pokažite svima vašu sreću. Zdravlje: Pretjerujete s hranom.

BLIZANCI

Posao: Dobar dan na radnom mjestu. Velike promjene. Volite kad se nešto pozitivno dešava u vašem radnom okruženju. Ljubav: Donesite odluku, prava veza ili zabava. Vi volite ipak sve legalno da imate ispred sebe, pa će veza prava biti ono što želite. Zdravlje: Nemate teškoće.

RAK

Posao: Uživate u današnjem radnom danu. Pokušavate da saradnici budu zadovoljni kao i vi, da im pokažete kako se radi, kako je ipak moguće uspjeti u životu. Ljubav: Udvara vam se osoba u znaku Ovan. Ovo može biti lijepa veza. Vi ste jak, dinamičam par koji ima budućnost. Zdravlje: Loše varenje.

LAV

Posao: Novčana nadoknada koju ste dugo čekali stiže. Sigurno ćete napredovati. Od toga zavisi da li ćete biti i dalje na tom radnom mjestu. Ljubav: Opterećeni ste porodičnim brigama. Volite sve da dovedete do perfekcije, ali zaboravljate da ostali ukućani nisu kao vi. Zdravlje: Uradite analizu krvi.

DJEVICA

Posao: Niste zadovoljni, smatrate da to može i bolje. Nikako ne prihvatate zastoj u poslu koji radite. Tražite bolje rezultate. Ljubav: U odnosu sa suprotnim polom postajete previše zahtjevni. Volite da istražujete, analizirate sve šta vam se dešava. Zdravlje: Pazite se prehlada.

VAGA

Posao: Nemojte da stajete u svojim namjerama, novac je na vidiku, a vi ste svakako sposobni da se pokažete kao dobar menadžer ili kreator bilo kog posla. Ljubav: Zainteresovani ste za osobu koja dolazi iz druge države. Volite uzbuđenja i nova neobična poznanstva. Zdravlje: Nema problema.

ŠKORPIJA

Posao: Sve više i više radite. Potrebna vam je nagrada. Da li ste spremni da se zaustavite i tražite od nadređenih ono što zaslužujete? Ljubav: Postajete opsjednuti osobom u znaku Ribe. One su interesantan znak, pune senzibila, misterije, što vašu harizmu ispunjava. Zdravlje: Ne gubite živce.

STRIJELAC

Posao: Vi ste najbolji trgovac, menadžer. Bodete oči drugima. Volite da radite, ali i izazivate konkurenciju, volite kompeticiju, takmičenje. Ljubav: Razmišljate o partneru i njegovim greškama u vezi. Možda je vrijeme da sagledate vaše lične greške. Zdravlje: Dobro ste.

JARAC

Posao: Nemate razloga za nezadovoljstvo, napredujete iz dana u dan. Volite postepeno i polako da gradite svoju imperiju. Ljubav: Uživate sa osobom koju dugo poznajete. Ako ste slobodni, onda poznanstvo sa starijom osobom od vas. Zdravlje: Obavite detaljnu kontrolu.

VODOLIJA

Posao: Ideje su najvažniji dio uspjeha, to vam je dobro poznato, pa iz tog razloga ne pričajte drugima šta imate na umu. Ljubav: Udvaranje osobi koja je u vezi nije dobar izbor za bilo kog. Danas volite da pređete limit, granicu tradicije. Zdravlje: Bole vas noge.

RIBE

Posao: Tražite izlaz iz neke situacije koja vam teško pada. Poslušajte savjet jedne Djevice, jer je ona kompetentna za svaki posao koji traži preciznost. Ljubav: Voljena osoba vas cijeni, voli. Uzvratite istom mjerom. Ako ste slobodni, vrijeme je da se oslobodite unutrašnjih strahova od vezivanja. Zdravlje: Loša cirkulacija u nogama.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂