OVAN

Posao: Dinamika na poslu. Ali vam je ipak potreban mir bar par sati. Izađite na pauzu, nije sve u poslu. Ljubav: Emocije ili principi – odlučite, ali poslušajte srce svoje. Skloni ste da budete u zamci raznim uticajima i tako se zatvorite. Zdravlje: Malo ste nervozni.

BIK

Posao: Vladate situacijom na radnom mjestu. Odlični ste u saradnji sa mladima, možda vam oni otvore put kojim da pokrenete posao. Ljubav: Trudite se da uljepšate prostor gdje živite, ali vam je potrebna podrška partnera. Zajedno možete mnogo toga da postignete. Zdravlje: Dobro se osjećate.

BLIZANAC

Posao: Posao vam dobro ide, mada niste zadovoljni sa novcem, zaradom. Mislite da bi bilo dobro da radite dupli posao. Ljubav: Ponosni ste na uspjeh u braku, ali opet tražite nekog… Slobodni blizanci imaju poziv na ručak od jedne Vage. Zdravlje: Alergijska kijavica.

RAK

Posao: Previše ste iscrpljeni od strane drugih ljudi iz privatnog života. Posvetite se poslu bez njihovog uticaja. Ljubav: Imate utisak da samo dajete. Očekujete preveliku pažnju od voljene osobe. Budite realni, svako voli da mu se ukaže pažnja. Zdravlje: Dobro se osjećate.

LAV

Posao: Na vrhu ste, odličan dan za put, novac, napredak. Možda ne bi bilo loše da se spremate na kraći poslovni put. Ljubav: Razmišljate o avanturi, svakodnvnica vuče u dosadu. Lav koji traži novu ljubav pronaći će je u nekom malom kafeu, kroz druženje. Zdravlje: Odlično.

DJEVICA

Posao: Postoji mogućnost za promjenom posla. Vrijeme je da se okrenete novitetima, ovdje vam je previše dosadno. Pomoć od druge Djevice. Ljubav: Ako ste slobodni danas provodite dan sa nekim ko vam je dobar drug, prijatelj. Ako ste u braku, onda očekujte kritiku partnera zbog nezainteresovanosti. Zdravlje: Stomak osjetljiv.

VAGA

Posao: Svjesni ste svoje stručnosti, ali nikako da se istaknete. Morate da radite na svom samopouzdanju. Ljubav: Iznenadite partnera nekim zanimljivim komadom garderobe. Vi ste osoba sa stilom, volite da dajete poklone, neka bude najbolje. Zdravlje: Osjećate se odlično.

ŠKORPION

Posao: Volite svoj posao, zato ste i uspješni. Ljubomora na sve strane zna da vas ponekad blokira, ali vi ste ipak svjesni sebe, svojih kvaliteta . Ljubav: Zaljubljeni ste, bilo da ste slobodni ili u vezi. Volte taj osjećaj leptirića u stomaku. Zdravlje: Dobro ste ako se pretjerano ne nervirate zbog nebitnih stvari.

STRIJELAC

Posao: Ne znate kojim putem da idete. Da li možete da izdržite ili pokrenete nešto novo? Strijelac uvijek ima novih ideja, onda to iskoristite. Ljubav: Ako ste solobodni, prolazna veza vam predstoji. Strijelac u braku zna da bude često usamljen u kući punoj ljudi. Zdravlje: Blag kašalj vas iritira.

JARAC

Posao: Dajete sve od sebe, da završite projekat koji je davno započet. Saradnja sa Bikom može da vam da vjetar u leđa, jer je on definitivno istrajan u svemu što radi. Ljubav: Morate da napravite prvi korak, pasivnost vas ubija. Nije dovoljno da imate samo šarm ili želju, morate da budete aktivniji. Zdravlje: Dobro se osjećate.

VODOLIJA

Posao: Niste opterećeni poslom. Morate da se okrenete boljim ponudama koje će vas aktivirati. Saradnja sa Strijelcem ili Vagom mogu da vam promijene poslovni tok dešavanja, zarade. Ljubav: Pretjerujete u hladnoći prema osobi kojoj se sviđate. Dajte šansu ljubavi, previše je to za jedan odnos. Zdravlje: Upala krajnika.

RIBE

Posao: Nekada mislite o sebi sve najgore. Ali su vam samo potrebne nove ideje. Vama fali kreativnost koju nikako da pustite van. Ljubav: Emocije dostižu vrhunac. Srećni ste zbog jednog Raka koji je totano emotivno predan vama. Zdravlje: Provjerite hormonski status.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂