OVAN

Očekuje vas povoljna atmosfera na poslu. Možete da se nadate dobrim preokretima na ovom polju. Očekuje vas prilika za flert sa novom osobom koja je povezana sa vašim bliskim okruženjem. Mogući su problemi sa grlom.

BIK

Dolazite do dosta velikog poboljšanja na ovom planu i zadovoljni ste preokretima koje ste ostvarili. Vaše emocije su jake i spremni ste da sa voljenom osobom pokrenete temu zajedničkog života. Zdravlje vam je dobro.

BLIZANCI

Od vaših odluka zavisi u kom smjeru će da se razvija situacija na polju posla. Razočarali ste se u voljenu osobu i razmišljate o prekidu veze. Pred vama je period važnih sudbinskih odluka. Problemi sa glavoboljom.

RAK

Možete da očekujete povoljan dan za poslovno polje. Neke nove dobre vijesti polako dolaze do vas. Tiho patite za osobom iz prošlosti i potrebno vam je dosta vremena kako biste je preboljeli. Mogući su problemi na nervnoj bazi.

LAV

Vi ste u pozitivnom raspoloženju i aktivni ste na polju posla. Posvećeni ste svojim obavezama na pravi način. Stvari se odvijaju malo sporije sa osobom koja vam se dopada, ali to vam nije problem. Dobro se osjećate.

DJEVICA

Možete da očekujete pozitivan dan tokom kojeg ćete ostvariti neke pozitivne dogovore oko posla. Osoba koja vam se dopada je pokazala da nije spremna sada da se vezuje za vas. Problemi sa leđima su mogući.

VAGA

Možete da očekujete važan dan za posao. Pred vama je neka bitna odluka na ovom polju. Ne dopada vam se situacija u kojoj se nalazite sa voljenom osobom i želite da probleme među vama riješite što prije. Imate dovoljno energije.

ŠKORPIJA

Zapamtite da je važno da budete spremni da se u svakom trenutku suočite sa svojim poslovnim protivnicima. Nestabilan odnos sa voljenom osobom bi mogao negativno da se odrazi na vaše raspoloženje. Nervna napetost je naglašena.

STRIJELAC

Možete da očekujete pozitivnu priliku za promjene na polju posla. Bićete zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Voljena osoba vam zamjera ponašanje koje ste prema njoj pokazali. Nema naglašenih problema sa zdravljem.

JARAC

Možete da očekujete generalno dobru situaciju na polju posla. Pred vama je povoljan period. Ljubavna situacija je veoma turbulentna i nije vam lako da balanisrate stvari u jednoj paralelnoj vezi. Izbjegavajte alkohol i cigarete.

VODOLIJA

Možete da očekujete generalno povoljan dan. Uspjećete da dokažete da ste spremni da se izborite sa poslovnim problemima. Moguće je da ne primjećujete osobu koja pokušava da vam priđe. Čuvajte se hroničnih problema.

RIBE

Možete da očekujete dan u kom ćete imati baš mnogo obaveza. Moguće je da će vam biti potrebna pomoć saradnika. Vaša nervoza ne djeluje pozitivno na odnos koji imate sa voljenom osobom. Problemi zbog pada imuniteta.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂