OVAN

Posao: Ako mislite da ste završili sve za danas, varate se. Vaš put ka napredovanju tek počinje. Udružite se s jednim Blizancem, biće vam od koristi. Ljubav: Avantura sa osobom u znaku Lava ili Vage je na pomolu. Imate dobru energiju i sigurno je da ćete se dobro provesti. Zdravlje: Provjerite vid.

BIK

Posao: Neka posebna atmosfera unutar kolektiva vas podstiče da radite još više. Probajte da iskoristite taj elan za postizanje zajedničkih ciljeva. Ljubav: Oko vas je gomila obožvatelja/obožavateljki. Ne znate za koga da se odlučite. Zdravlje: Puni ste elana.

BLIZANAC

Posao: Ako ste uvidjeli problem koji niko nije primijetio sem vas, trebalo bi da reagujete odmah, jer će vaša moć obzervacije biti nagrađena. Ljubav: Uživate u strastvenoj vezi sa partnerom. Pored strasti volite i neki zanimljiv film da pogledate. Zdravlje: Dobro ste tokom dana.

RAK

Posao: Danas je sve kako treba. Osjećate se kako ste uspostavili harmoniju i ravnotežu kada je posao u pitanju. Ljubav: Monotonija vas ubija. Tražite nova uzbuđenja, kao da se osjećate usamljeno. Mogli biste da izađete kako biste upoznali nekog novog. Zdravlje: Nemarni ste prema sebi.

LAV

Posao: Danas ste utučeni na radnom mjestu, jer niste dobili adekvatnu finansijsku podršku. Kao svaki Lav znate da izazovete pometnju, svađu, neprijatnosti. Ljubav: Nezadovoljni ste svojim partnerskim odnosom. Imate želju da raskinete dugogodišnju vezu. Vjerovatno ćete to i odraditi – odjednom. Zdravlje: Upala uha.

DJEVICA

Posao: Radite vrijedno i predano. Prihvatate sve zadatke bez pitanja. Volite zanimljiv posao, posao koji vam znači , čini vaše samopouzdanje veće. Ljubav: Nemate vremena za partnera od tolikih obaveza. Zbog toga ste u problemu. Riješite sve to razgovorom. Zdravlje: Solidno.

VAGA

Posao: Postoji veliki problem u komunikaciji sa spoljašnjim saradnicima. Na vama, na vašoj diplomatiji je da izgladite nesporazum. Ljubav: Potrudite se da izgladite odnos sa partnerom. Niste raspoloženi baš za razne razgovore, ali morate da se okrenete parlamentarizmu. Zdravlje: Bolovi u krstima.

ŠKORPIJA

Posao: Stiže adekvatna nagrada. Svoj stil rada je uvijek bio najjači adut za sve Škorpije. Imate sreće danas, ali i vaš rad je odličan. Ljubav: Još uvijek se niste osvijestili šta vam se događa. Odgovara vam da ste u stanju opijenosti. Morate biti realniji. Zdravlje: Infekcija urinarnog trakta.

STRIJELAC

Posao: Ako ste htjeli da se dokažete pred svima, danas ćete imati adekvatnu priliku za to. Pokažite koliki ste majstor igre. Ljubav: Strijelčevi treće dekade imaju naglašenu tenziju u partnerskim odnosima. Radite više na povjerenju sa voljenom osobom. Zdravlje: Sve je u redu.

JARAC

Posao: U ovom trenutku, najbolje rješenje jeste da se povučete i da prepustite stvari nekom drugom. Imate dobre saradnike, imajte povjerenje. Ljubav: Trebalo bi da pokušate da objasnite partneru da vam je stalo do njega. On se već duže vrijeme osjeća zapostavljenim. Zdravlje: Zubi, kosti, vene osjetljivi.

VODOLIJA

Posao: Mislite da su saradnici skloni pretjerivanju u svojim zahtjevima prema vama. Srećom umijete da zauzmete stav. Ljubav: Ako ste slobodni, odgovorite na udvaranja osobe koja je blizu vas. Ne plašite se iskrenih emocija, one mogu samo da vam pomognu. Zdravlje: Moguća povreda.

RIBE

Posao: Treba da privedete posao kraju. Možda biste mogli da zatražite pomoć jednog Jarca ili Blizanca.
Ljubav: Usmjereni ste na dvije osobe. Volite tajne ljubavne veze, tako se lakše krijete, svoje strahove pokrivate. Zdravlje: Nije loše.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂