OVAN

Posao: Napredujete iz dana u dan. Ovakva dinamična atmosfera vam odgovara. Ovo je u potpunosti energija koja vama odgovara.
Ljubav: 
Iznenađenjima nikad kraja – taman ste mislili da je sve propalo, kada vas voljena osoba pozitivno iznenadi. Zdravlje: Pazite se struje.

BIK

Posao: Ako ste u procjepu šta i kako da uradite, morate da se povučete neko vrijeme i da smislite kako dalje da nastavite akciju. Ljubav: Sve je u savršenom redu. Drugi vam zavide. Imate dobar brak, volite vaš zajednički život. Zdravlje: Blagi pad imuniteta.

BLIZANCI

Posao: Nesuglasice među kolegama postaju sve veće. Uopšte vam nije jasno zašto se okolina ne bavi pravim problemima, već trivijalnostima. Ljubav: Ponekad imate utisak da sve što činite za partnera nije dovoljno dobro. Možda je druga strana i u pravu, a vi ste tu da se pokažete kao veliki čovjek. Zdravlje: Dobro se osjećate.

RAK

Posao: Nekadašnji saradnici vam nude da započnete novi projekat sa njima. Shvatite ovo kao veliki kompliment i ugrabite priliku. Ljubav: Maštate o idealnom partneru. Mogli biste da se aktivirate kako biste ga pronašli. Sjedenje u kući nije nikom ništa donijelo…
Zdravlje: 
Odlično se osjećate.

LAV

Posao: Jasno je da ste vođa, ali ako ne odmorite, možete se razboljeti. Neka i drugi rade. Potrebno je da zadate zadatke. Ljubav: Ne odgovarate na udvaranje na radnom mjestu. Vas mnogo toga privlači, ali morate da shvatite da ste ipak u opasnosti. Zdravlje: Upala grla.

DJEVICA

Posao: Pokušavate da pronađete nekoliko rješenja za tako jednostavan problem. Nema potrebe da toliko komplikujete stvari.  Ljubav: Probajte da nađete zajednički jezik sa partnerom. Ne može sve uvijek da bude po vašem. Zdravlje: Migrena.

VAGA

Posao: Dobro ste raspoloženi, ta pozitivna energija se širi kroz vaš kolektiv. Imaćete još poslovnih poziva tokom dana. Ljubav: Zračite šarmom, ljepotom. Vas je lako voljeti. Želite da date partneru najbolji dio sebe, ali uvijek neka bude iskrena emocija. Zdravlje: Upala jajnika.

ŠKORPIJA

Posao: Danas vas može očekivati novčani bonus na radnom mjestu, ali samim tim i produženo radno vrijeme. Vi vidite šta vam se više isplati.  Ljubav: Ako ste pokušavali da odgonetnete nešto u vezi partnera, danas vam to polazi za rukom. Možda je vrijeme da budete iskreniji prema njemu. Zdravlje: Puni ste energije.

STRIJELAC

Posao: Nekakva čudna atmosfera vlada danas na poslu. Vama to ne odgovara, jer ste osoba koja voli kada su stvari kristalno jasne. Ljubav: Uživate u udobnosti porodičnog doma. Najviše volite kada ste u okruženju svojih najbližih, jer ste tada i najsigurniji. Zdravlje: Provjerite sluh.

JARAC

Posao: Danas je odličan dan za pravljenje poslovne taktike. Budite hrabri i sprovedite do kraja svoje namjere. Kolektiv vas podržava u svemu. Ljubav: Ponekad mislite da vas partner iskorišćava, mislite da treba da ga promijenite. Nije loše da to uradite, jer ipak imate još prilika pred vama. Zdravlje: Pazite na ishranu.

VODOLIJA

Posao: Danas je odličan dan pogotovo ako radite u oblasti tehnike ili građevinarstva. Preciznost je nešto čime vi u potpunosti vladate. Ljubav: Niste raspoloženi za vezivanje, prija vam promjena partnera. Možda preispitate svoje emocije, prije svega. Zdravlje: Dobro ste ako pazite na ishranu.

RIBE

Posao: Kasnite sa poslom, ali s obzirom da poslodavac zna da ste i više nego kvalitetan radnik oprostiće vam. Ovaj put ste se izvukli. Ljubav: Uživate u vezi u kakvoj dugo niste bili. Osoba sa kojom ste vas voli puno, potrebno je da to cijenite, da vidite prave vrijednosti. Zdravlje: Niste u teškoj situaciji.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂