OVAN

Posao: Zaboravili ste na sebe i svoju moć koju imate kad to želite. Pomalo ste prepustili drugima da upravljaju vama. Budite onaj stari, to nije pravi Ovan. Ljubav: Dobar odnos u braku donijeće napredan ljubavni odnos. Vi ste neko ko hoće po svaku cijenu da bude u dobroj zajednici, primjer drugima. Zdravlje: Pad imuniteta daje pretjerani rad.

BIK

Posao: Novac vam dolazi preko jedne Vodolije. Zadovoljni ste tim poslovnim odnosom. Vodolija će vas unaprijediti. Ljubav: Susret sa osobom iz znaka Ribe probudiće vaša čula. Ukoliko imate neku vrstu odnosa sa Ovnom onda ćete biti vjerovatno napeti. Zdravlje: Ne treba da vas opterećuje problem sa grlom.

BLIZANCI

Posao: Dobar period za novac. Nećete dozvoliti nikome da vam pokvari vaše ideje i stav o poslu. Budite se. Ljubav: Super dan, a pogotovo je veče stvoreno za dobar izlazak i poznanstvo sa osobom iz sfere umjetnosti. Mislite na sve. Partnera izvedite na lijepu večeru. Zdravlje: Energiju koristite kroz sport, kretanje.

RAK

Posao: Ako se upustite u saradnju sa osobom iz znaka Lava, Vage ili Raka, oni bi mogli da vam daju veliku šansu za nov posao, ideje, pa čak i veći novac. Ljubav: Ne sumnjajte u partnera. Vi treba da obratite pažnju na okruženje, oni mogu biti problem. Zdravlje: Morate da obratite pažnju na donji dio tijela – donji stomak, donje ekstremitete.

LAV

Posao: Prijao bi vam put u neku od obližnjih zemalja. Ljubav: Oni koji su u braku ili vezi moraju da pripaze na želje partnera, jer one su ponekad nerealne. Zapravo vi mislite da je to nerealno, jer traži pretjerano od vas. Zdravlje: Dobro se osjećate.

DJEVICA

Posao: Mjesec u Vodoliji može da vam pomogne da nađete prave poslovne partnere. Imaćete prije svega odličnu komunikaciju. Ljubav: Danas imate dobru priču i šarm. Rijetko ko može da vam odoli. Osoba iz vašeg okruženja koja je povučena, nije tako nesigurna u sebe. Obratite pažnju na ponašanje. Zdravlje: Ishrana slaba tačka.

VAGA

Posao: Niste zaokupljeni nekim teškim radom. Čak ni ne razmišljate o poslu. Vjerujete da ćete biti dobro ako ostanete malo po starni. Ljubav: Oni koji su u braku ili vezi imaju dobar dan za izlazak i druženje sa najbližim društvom. Zdravlje: Nema većih problema, mada ste malo razdražljivi.

ŠKORPIJA

Posao: Dobar dan za sve koji žele da se bave poslovima prodaje, saobraćaja. Posebno automobili su aktuelni. Ljubav: Odličan dan za sve koji su zaljubljeni. Puno strasti, puno emocije. Nikako se ne opuštajte. Zdravlje: Mislite da možete da izdržite bolove u donjem dijelu kičme. Obratite se specijalisti.

STRIJELAC

Posao: Niste se pripremili za danas. Imate poslovnog partnera koji je sposobniji i elokventniji od vas. To nije onaj Strijelac koga svi poznajemo. Ljubav: Dobar odnos za sve one koji su slobodni i koji namjeravaju da budu u još boljem raspoloženju i druženju. Zdravlje: Vaš partner ima zdravstveni problem, a ne vi.

JARAC

Posao: Danas pregovarajte sa Rakom, Strijelcem. Dan je odličan za put. Možda i krenete negdje dalje gdje možete bolje da se snađete od mjesta gdje živite. Ljubav: Ovaj dan je odličan za ljubav i dobar provod. Jarac u braku sve čini za voljenu osobu. Zdravlje: Dobro se osjećate.

VODOLIJA

Posao: Ovo je dobar dan za svaku vrstu saradnje. Očekujte važan sastanak i rasplet finansijske situacije.
Ljubav: Započnite novu vezu. Imate dobar aspekat za svaki početak veze sa osobom iz vatrenog znaka. Ako ste u braku, izađite iz kuće večeras i odmorite glavu.
Zdravlje: Bolovi u grudima ili alergija na hranu.

RIBE

Posao: Pokrećete i druge na zanimljiv posao. Dosta dobrih saradnika oko vas. Novac vam dolazi na lakši način. Zarađujete dobro. Ljubav: Dobar dan za poznanstvo sa Ovnom, Bikom ili Škorpijom. Vikend obavezno provedite u velikom društvu. Zdravlje: Dobro zdravlje, dobra energija.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂