OVAN

Posao: Morate biti strpljivi, disciplinovani i tolerantni. Pa ne može svaki dan biti vaš. Ima i drugih koji su bitni. Ljubav: Posvetite se kući, porodici. Ovo je veoma pogodan dan za takvu vrstu druženja. Zdravlje: Razmišljate o posjeti ljekara.

BIK

Posao: Čest osjećaj lijenosti i apatije može da vam pokvari poslovni plan. Morate da budete van takvih osjećanja, nikako do novca na taj način. Ljubav: Najbolje znate, šta i kako da dođete do osobe koja vas zanima. Vi ste vješt ljubavnik, vješt šarmer. Zdravlje: Pad imuniteta.

BLIZANCI

Posao: Savjetuje se što više pozitivnih poteza, jer puno toga izmiče kontroli. Morate da se bolje organizujete. Koristite inteligenciju. Ljubav: Razmišljate o stvaranju udruženja, slavljima i druženjima sa većim brojem ljudi. Dan vam je ko izmišljen za to. Zdravlje: Dobro se osjećate.

RAK

Posao: Puni ste elana. Jurite sto na sat, u želji da uradite što više zaostalih stvari. Postoje periodi kada vam ništa ne polazi za rukom ali sada je bolje. Ljubav: Emotivno ste vezani za jednog Jarca i to mora da se ostvari kao ozbiljna veza. Zdravlje: Potiskivanje emocija.

LAV

Posao: Fizički se iznurujete, jer radite više nego što ste u stanju, umjesto da sve ostavite po strani i sačekate povoljniji momenat. Ljubav: Partner ima razumijevanje za vaše ponašanje. Sve trpi, samo da vama udovolji. Zdravlje: Stopala, noge osjetljive.

DJEVICA

Posao: Planete vam šalju isključivo pozitivne uticaje. Ukoliko ne uspijete da ih prepoznate, radi se o ličnoj nesposobnosti. Morate se potruditi da biste ih prepoznali. Ljubav: Zašto lutati kad je sve tako jednostavno, bar danas. Prednost dajete druženju sa istomišljenicima. Zdravlje: Pretjerana gojaznost.

VAGA

Posao: Na misteriozan način savladavate problem finansijske prirode. Kad bolje razmislite, vidjećete da ste uzalud bili neurotični. Ljubav: Za divno raspoloženje morate da zahvalite unutrašnjoj harmoniji i saznanju da vas neko od ukućana podržava u akcijama. Zdravlje: Dosta se dobro osjećate.

ŠKORPIJA

Posao: Izbjegavajte ekscesne situacije, jer lako može doći do prekida ionako klimave poslovne veze. Ljubav: Budite diplomata, popuštajte kad god to okolnosti nalažu. Samo tako ćete spasti bračno- partnerske odnose. Vrijedi pokušati. Zdravlje: Manje alkohola, noćnog života.

STRIJELAC

Posao: Poslovni partner vas izluđuje, jer je vaša prava suprotnost. On se trudi da ugodi, ali uzalud. Što on više ulaže napor, to ste više svjesni da čini pogrešne stvari. Ljubav: Mnogi Strijelci nisu imali sreće da upoznaju srodnu dušu. Sutra se situacija mijenja u vašu korist. Zdravlje: Dobar imunitet.

JARAC

Posao: Postali ste svjesni problema u kontaktima sa okolinom, timskom radu i svemu što se odnosi na saradnike. Ljubav: Odličan dan za sve koji žele da se okrenu nekim novim poznanstvima. Na primjer Djevica dobar izbor. Zdravlje: Odlično, nikad bolje.

VODOLIJA

Posao: Prošlo je vrijeme lake i brze zarade. Možete da računate na to da ćete morati da se jako potrudite kako biste došli do cilja. Ljubav: Raskinuli ste jednu vezu. Nije vam lako ali ste u mogućnosti da popravite raspoloženje uz prijatelje. Zdravlje: Preosjetljivost na promjenu temperature u vazduhu.

RIBE

Posao: Pokrenite se, jasno odlučite šta želite i krenite napokon nešto da radite. Ne mučite više sebe. Ljubav: Imate partnera pored sebe koji je nešto poput vas, usporen, nespretan. Zajedno ste jači, da pobijedite i krenete u akciju. Zdravlje: Nesvjestica, posljedica nesanice.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂