OVAN

Posao: Mjesec u Blizancima u vašem 3. polju, tjera vas da budete ambiciozniji, brži, spretniji nego što jeste. Novac vam je u glavi prije svega. Ljubav: Smirite takav prejak stav. Čim nešto mnogo želite, do toga teško dolazite. To se odnosi na ljubav i nastojanja da partner padne pod vašu dominaciju. Zdravlje: Uvijek raspoloženi sebi gradite dobro zdravlje.

BIK

Posao: Veliki potencijal za sve one koji se bave poslovima umjetnosti. Dobra zarada na lijepom, estetici, umjetnosti. Ljubav: Pošto se sa svojim postupcima nikako ne možete uskladi sa vašom burnom naravi – ili promijenite partnera ili narav. Trenutno ste na pogrešnom putu. Zdravlje: Pretjerana nervoza.

BLIZANCI

Posao: Mislite da biste mogli na put. Odlično vrijeme za poslovno kretanje u popodnevnim satima. Ljubav: Preosjetljivi ste. Ukoliko ste žena onda se kloniti muške Škorpije, ako ste muški Blizanac onda stvarajte vezu sa Vagom. Zdravlje: Promijenite navike.

RAK

Posao: Imate osjećaj straha. Neko vas na radnom mjestu “ugnjetava”. Morate da mijenjate ili posao ili okruženje. Ljubav: Slobodni Rakovi imaju zanimljiv susret sa Škorpijom ili Ovnom. Oni koji su u braku moraće da mijenjaju čitav svoj život jer nisu u dobrom odnosu sa partnerom. Zdravlje: Poboljšajte zdravlje vitaminima.

LAV

Posao: Da li ste danas upali u krizu? Sve je moguće. Mnogo nada, želja, obećanja može da pokvari vaš idealni plan. Ljubav: Veče vam je pokazano kao veoma burno. Mnogo ljudi oko vas. Nekoga ćete upoznati. Jedna Škorpija bi dala sve za susret sa Lavom. Zdravlje: Virusi vladaju.

DJEVICA

Posao: Kontakti sa inostranstvom, i to uspješno. Ukoliko vam se planovi u vezi sa tim i ne ostvare, bar ste pokušali. Ljubav: Pošto ste stvaralački nadareni, ne dozvolite sebi taj luksuz da budete pasivni, već krenite u akciju. Pokažite svoje talente voljenoj osobi. Zdravlje: Dobar energetski status.

VAGA

Posao: Ako ste nalazite u atmosferi koja vas čini popustljivim onda ste na pravom putu da pogriješite. Ljubav: Idalan dan za ljubav, zapravo strast. Šta ćete da učinite, ne znate ni sami. Da li da uđete u avanturu ili da ostanete mirni u vezi u kojoj ste? Zdravlje: Zdrava hrana neophodna.

ŠKORPIJA

Posao: Mjesec je u Blizancima. Niste u stanju da primijetite svoj dio odgovornosti u međuljudskim odnosima. Treba ih njegovati kao omiljeni cvijet. Ljubav: Pretjerujete u svom sentimentu. Promijenite pomalo ponašanje prema voljenoj osobi. Ne razmišljate danas o tome. Zdravlje: Imate osjećaj uspavanosti.

STRIJELAC

Posao: Pravi ste preduzetnik. Odličan početak dana. Očekujte mnogo pozitivnog danas. Razmišljate na ispravan način, uspješno se boreći sa trenutnom situacijom. Ljubav: Blokirane emocije vas opterećuju, ali ste svjesni toga da sve treba da krene na bolje. Zdravlje: Jačajte psihu..

JARAC

Posao: Sa Strijelcima imate idealnu saradnju, jer ste slični. Ako ne poznajete nijednu osobu u tom znaku, krajnje je vrijeme da je upoznate. Ljubav: Šanse su pred vama. Na vama je da li ćete prepoznati ili se kolebati šta dalje u samoći. Zdravlje: Jaki ste. Teško da vas nešto pomjeri.

VODOLIJA

Posao: Potiskujete svoje talente. Krenite da se otvarate, biće vam finasijski bolje. Pomoć osobe koja je rođena u znaku Bika. Ljubav: Vi ste ponekad skloni da se bavite ezoterijom ne bi li nekog privukli. Danas je taj dan. Vjerujte u svoje unutrašnje potencijale. Zdravlje: Vlaga, hladnoća, vrućina… sve vam smeta.

RIBE

Posao: Riječi i djela nisu isto. Pređite na djela. Odlučili ste se za na konkretnu akciju i veliko spremanje vlastitog života. Ljubav: Nastavite tim tempom i uspjećete u ljubavi. Neko vas čeka, ko je vjeran i okrenut emociji i porodici baš kao i vi. Zdravlje: Osjećaj bola u predjelu želuca.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂