OVAN

Posao: Današnji dan donosi dodatna iznenađenja. Budite spremni da se suočite sa svime što vam promene donose. Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom osjećate se kao gubitnik. Zdravlje: Dobro.

BIK

Posao: Vaše pozitivne karakterne osobine dolaze do izražaja. Preuzimate više inicijative za rješavanje važnih stvari u vezi sa aktuelnim projektom. Ljubav: Privrženi ste partneru. Mogli biste da predložite zajednički život. Zdravlje: Premoreni ste.

BLIZANCI

Posao: Osjećate pojačani optimizam i unutrašnju snagu. Ljubav: Pružaju vam se mogućnosti da više vremena provedete nasamo s partnerom i da provedete skladne intimne trenutke. Zdravlje: Aritmija.

RAK

Posao: Prilika da ostvarite lični cilj, pošto trenutno nemate nikakvih prepreka na poslovnom planu. Ljubav: Spremni ste da voljenoj osobi ispunite želje, što vašu vezu čini stabilnijom. Zdravlje: Odlično.

LAV

Posao: Angažujete se maksimalno u vezi s današnjim planom rada, kako biste uspjeli da privedete kraju posao što brže. Ljubav: Naglašena želja za privatnošću naglašava pojačanu društvenost i želju za izlascima samo sa odabranim društvom. Zdravlje: Pregledajte grlo.

DJEVICA

Posao: I dalje ste prilično naivni kada je u pitanju saradnja sa onima na koje računate, a koji su vas više puta iznevjerili. Priznajte sebi istinu. Ljubav: Ako ste napokon odlučili da uđete u novu vezu, bolje još malo razmislite i kažite ne. Zdravlje: Čuvajte se virusa.

VAGA

Posao: Već vam prilično ide na živce to što svi pomno prate šta radite, jer osjećate da neke od vaših ideja na kraju postanu vlasništvo drugih. Ljubav: Niste zadovoljni partnerovom odsutnošću, stoga postajete ljubomorni. Zdravlje: Glavobolja.

ŠKORPIJA

Posao: Budite spremni da se povinujete tuđim prijedlozima i da u njima vidite i lijepe stvari. Potrebno je da budete osoba od saradnje. Ljubav: U bračnim vezama postoje opravdane sumnje. Slobodnima predstoji odličan provod. Zdravlje: Urinarna infekcija.

STRIJELAC

Posao: Imate podršku planeta da održite tempo kojim radite. Teško da neko može da isprati vaš ritam. Ljubav: Burno reagujete, zato aktivirajte svoju sposobnost samokontrole, sve će biti dobro. Zdravlje: Puni ste elana.

JARAC

Posao: Nailazite na teškoću u poslu. Skloni ste neodgovornim potezima. Ljubav: Trebalo bi da odgovorite na udvaranje jedne Djevice. To jeste plašljiva osoba i traži podršku, ali vas zaista voli. Zdravlje: Posjetite stomatologa.

VODOLIJA

Posao: Imate namjeru da što brže sprovedete novu ideju u djelo. Učinite tako, isplatiće se.
Ljubav: 
Zaljubljeni ste do ušiju, želite to da podijelite sa cijelim svijetom. Osoba sa kojom ste je rođena u znaku Bik. Volite bikovsku tvrdoglavost, upornost. Zdravlje: Osjećate se odlično.

RIBE

Posao: Poslovni uspjeh za one koji rade u oblasti nauke. Imate dobru saradnju sa inostranim kompanijama. Ljubav: Danas imate povoljne aspekte da se pomirite sa nekim, ako to zaista želite. Zdravlje: Upala uha i grla.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂