OVAN

Posao: Skloni ste da tvrdokorno zastupate svoje stavove. Istjerajte svoje do kraja, jer možete! Očekujte novac u toku dana. Ljubav: Budite spremni na kompromise, jer ćete u protivnom zapamtiti ovaj dan u negativnom kontekstu. Zdravlje: Glavobolja.

BIK

Posao: Prilike su pred vama, odluke koje ćete donositi danas uticaće na dalji pravac vaše karijere. Ljubav: Postavljate pretjerane zahtjeve svom partneru, što bi moglo dovesti do prepirke. Ko vas ne zna, skupo će platiti. Zdravlje: Solidno.

BLIZANCI

Posao: Do kraja dana završite nedovršene poslove i nemojte započinjati ništa novo. Pokušajte da se odvojite od posla danas koliko je moguće. Ljubav: Lijep dan za tajna zaljubljivanja i avanture. Dopadate se jednom Ovnu. Zdravlje: Ubrzan puls.

RAK

Posao: Nema većih promjena, sve ide ustaljenim tokom. Priliv novca krajem dana će vas
obradovati. Ljubav: Potrudite da probudite strast i ostvarite što veću bliskost. Nekim pripadnicima ovog znaka vratiće se neko iz prošlosti. Zdravlje: Moguć konjuktivitis.

LAV

Posao: Imate svako pravo da budete kivni na kolektiv, jer vam se događa da stalno morate da ispravljate tuđe greške. Ljubav: Komunikacija s voljenom osobom može imati primjese sarkazma i neodobravanja. Zdravlje: Aritmija.

DJEVICA

Posao: Oprez sa finansijama. Danas osjećate pritisak da donesete neke odluke koje vam se ne sviđaju. Ljubav: Odnosi postaju teški i partner i vi ste napeti, spremni za sukobe u svakom momentu. Zdravlje: Probavne smetnje.

VAGA

Posao: Ponekad lijenost, vaša česta osobina, dominira. Radite danas punom parom, kako biste stigli da završite sve što ste započeli. Ljubav: Emotivna i bračna situacija je promjenljiva. Pokušajte da saslušate partnera. Zdravlje: Njegujte kožu.

ŠKORPIJA

Posao: Izbjegavajte podizanje kredita i pozajmica. Naročito ako vi treba nekome da pozajmite novac. Ljubav: Osjećate potrebu za više pažnje, a vaš partner nije spreman da vam je pruži. Topla riječ liječi. Zdravlje: Dobro se osjećate.

STRIJELAC

Posao: Imajući u vidu da ste danas prilično nervozni, pokušajte da svu energiju usmjerite isključivo na započinjanje novih poduhvata. Ljubav: Danas ste lako zaljubljivi. Osjećate se ponovo kao tinejdžer. Zdravlje: Moguća upala.

JARAC

Posao: Ne treba vam beskorisan savjet jedne uobražene Vage. Nije vam jasno zašto takva osoba sebe stalno nameće baš u vašem smjeru. Ljubav: Vaša simpatija već duže vrijeme misli na vas. Probajte da napravite prvi korak. Zdravlje: Nema tegoba.

VODOLIJA

Posao: Nemate još mnogo vremena za opuštanje. Danas je možda miran dan, ali počnite sa radom, jer vas čeka haos u narednim danima. Ljubav: Uživate u veselom društu uz večeru i dobar film. Volite domaću atmosferu. Zdravlje: Dobro.

RIBE

Posao: Saradnici su kivni na vas, jer ne poštujete vremenske rokove. Požurite, da završite što prije. Na vama je veliki dio zadatka. Ljubav: Sanjate osobu za koju više niste sigurni da li joj se dopadate. Zdravlje: Loša cirkulacija.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂