OVAN

Posao: Budite otvoreni, posebno je važno da vaš um ima otvorenu enrgiju za druge. Imaćete dobre pregovore oko velike zarade. Ljubav: Vjerovatno ćete dan provesti van kuće, tako da neće biti vremena za neku pretjeranu intimu. Zdravlje: Pazite na lijevo oko.

BIK

Posao: Imate koristi od nekoga. Vjerovatno će biti osoba sa kojom ste radili ranije. Vaga ili Strijelac. Ljubav: Iznenadni izlivi strasti prema osobi koju volite. Biće to iznenađenje i za partnera koji vam uvijek daje podršku. Zdravlje: Loša krvna slika.

BLIZANCI

Posao: Želite da riješite sve probleme koje imate, odjednom. Ne pretjerujte. Znate i sami da to nikako nije moguće. Ljubav: Budite van kuće. Vrijeme slobodno provedite bez patnera. Bićete bolji prema sebi i drugima. Zdravlje: Mnogo konzumirate gazirane napitke.

RAK

Posao: Biće vam prijatno raspoloženje, jer ćete uspjeti da prebrodite finansijsku krizu. Vama nisu potrebni savjeti o štednji, naprotiv. Ljubav: Otvoreni ste za ljubav. Posebno Rakovi koji nisu u vezi ili braku. Zdravlje: Manje promjene na koži lica.

LAV

Posao: Pretjerujete. Možete imati povredu na radu ukoliko ne smanjite broj smjena na poslu. Ljubav: Partner sve čini da vas zadovolji. Nagradite takav stav. Slaganje sa Ovnom. Zdravlje: Čuvajte svoje ipak dobro zdravlje, odmorom.

DJEVICA

Posao: Sve kreće od posla i prevelike ambicije. Novac vam stiže tokom dana. Bićete zadovoljni. Ljubav: Imate jak i čvrst stav prema partneru. Pomalo ste zatvoreni ili ne pokazujete ono što je najvažnije, nježnost. Zdravlje: Možete zaraditi čir na želucu od konstantne nervoze.

VAGA

Posao: Svi koji rade sa vama su iznenađeni vašim stavom i načinom komunikacije. Jasni ste i precizni. Smirujete stvari. Pomažete drugima. Ljubav: Partneru se ne dopada vaša mističnost i tajanstvenost. Sumnja! Zdravlje: Više spavajte.

ŠKORPIJA

Posao: Došao je dan kada ćete uspjeti da riješite bar dio problema. Nesebično pružate svaku pomoć saradnicima. Ljubav: Harmonija ulazi u vašu zajednicu. Otvoreno pokazujete emocije i svima prija. Zdravlje: Religija vam pomaže da se prosvetlite. Joga može biti vaš BEST FRIEND!

STRIJELAC

Posao: Tajanstveni ste, niste površni. Pokazujete velike emocije prema partneru. To je dobro za biznis, ali i politiku. Vodite se svojim idealima. Ljubav: Strast, snažna osjećanja..sve je to divno, ali posesivnost nekad smeta, guši. Partner na koljenima vapi za tračkom vazduha. Zdravlje: Dobro je.

JARAC

Posao: Pokušajte da zavolite sebe i da se bar na trenutak stavite u prvi plan. Saradnja sa Ovnom koji vam puni bateriju, podiže energiju. Bik vam stvara dosadu. Ljubav: Niste se odlučili da li želite pravu ljubavnu vezu ili samo kratku avanturu. Potražite ljubav sa Djevicom. Zdravlje: Skloni ste zubobolji.

VODOLIJA

Posao: Okrenite se poslovima filma, filozofije.. Morate da pokažete izvjesnu kreativnost i inovaciju gdje radite. Ljubav: Brine vas jedna Riba. Nikako da se vidite i otvorite dušu jedan drugome. Zdravlje: Sklonost mistici daje pomalo nervnu napetost.

RIBE

Posao: Želite dobar posao. Ako ste okrenete kvalitetnom turizmu i trgovini, jakim kompanijama, za vas nema zime. Ljubav: Krijete nezadovoljstvo vezano za partnera. Potiskujete istinu, a to vas vodi u psihosomatske bolesti. Zdravlje: Slabost mišića.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂