OVAN

Posao: Prepustite se mašti. Ideje dolaze same od sebe. Dobro ih zapamtite za buduće poduhvate. Zapišite ih. Dobro će vam doći. Ljubav: Više ste raspoloženi za prijatelje nego partnera. Novo poznanstvo na pomolu. Zdravlje: Prehlada.

BIK

Posao: Vi radite, radite zaista vrijedno i sve rušite pred sobom. Danas jednostavno nemate konkurenta. Ostali su iza vas. Može doći do prepirke. Ljubav: U dobrim ste odnosima sa partnerom. Sve ide kako ste planirali. Zdravlje: Umorni ste. Leškarenje je za vrijedne ljude. Probajte.

BLIZANCI

Posao: Individualnost danas uzima maha. Želite da svi vide da vi to možete i sposobni ste za to. Ljubav: Preuzeli ste igru. Sada ste vi glavni i to otvoreno pokazujete. Da li se to dopada partneru, nije vas briga. Zdravlje: Bolovi u kučmi.

RAK

Posao: Ono što vam se činilo nemogućim sada je potpuno otvoreno i srećni ste radi toga. Ljubav: Pravite planove zajedničke budućnosti. Pozitivno djeluje na vas odobravanje. Zdravlje: Preporučen je manji unos hrane da ne bi opteretili stomak.

LAV

Posao: Odredite priorite. Koncentracija će vam pomoći u tome. Vratite se na pravi put. Ljubav: Analitčni ste prema partneru i vašem odnosu uopšte. Zamara ga ponekad pridikovanje. Zdravlje: Tanka crijeva su ugrožena. Osjetljivi ste i razdražljivi.

DJEVICA

Posao: Dolazite u situaciju da morate da branite sopstvene ideje i mišljenje. Ukoliko ste na poziciji čak ćete braniti svoju poziciju. Problem bi trebalo istjerati na čistac i sasjeći ga u korijenu. Ljubav: Previše ste konzervativni i to loše utiče na vaš odnos. Zdravlje: Stres utiče na kožu. Opustite se.

VAGA

Posao: Trebalo bi više da se borite i branite svoje ideje ukoliko želite da isplivate. Jaki udari se spremaju na vas. Naoružajte se svim argumentima. Ljubav: Gradite odnos iskrenim, poštenim i moralnim osjećanjima. Zdravlje: Čuvajte bubrege.

ŠKORPIJA

Posao: Razmišljte o konkurenciji, na koji način im prići kako ih preteći. Ljubav: On želi žurku vi ne. On želi prijatelje vi ne. Teške riječi mogu pasti. Ne podnosite pridike. Zdravlje: Potrebno vam je dobro znojenje, radite vježbe. Uzimajte vitamine.

STRIJELAC

Posao: Nešto ste imali u planu, ali to se ne događa! Frustrirani ste, vodite računa da ne uletite u nepromišljene poslove, jer su posljedice teške. Ljubav: Ljubav je po strani, niste nežni. Imate oštar jezik. Zdravlje: Nervna napetost dostiže kulminaciju.

JARAC

Posao: Došao je dan kada ćete uspjeti da ijrešite bar dio problema. Nesebično pružate svaku pomoć saradnicima. Ljubav: Harmonija ulazi u vašu zajednicu. Otvoreno pokazujete emocije i svima prija. Zdravlje: Joga je izvor dobrih misli, novih boljih osjećanja.

VODOLIJA

Posao: Ponekad vam se čini da vaši saradnici ne mare za to koliko vi ulažete truda i doprinoste vašoj maloj zajdnici. Dođe vam da dignete ruke od svega. Ne trpite nekompetentne ljude. Ljubav: Čuvate svoju zajednicu. Prijatni i lagani razgovori. Zdravlje: Nema većih tegoba.

RIBE

Posao: Polako počinju da se kristalizuju stvari. Imate sve karte na stolu i znate kako da regujete. Neće svi prihvatiti vaše opaske. Ljubav: Posesivnost je ponekad naporna. Dajte prostora da uđe vazduh. Zdravlje: Bolovi u rukama.