OVAN

Posao: Uporni ste, ne odlažete probleme već radite na njima. Sa lakoćom vam stižu informacije. Mozak brzo obrađuje. Ljubav: Ljubav, ljubav, sve je lijepo ružičasto. Nema mjesta za bilo kakav minus u vašem životu. Zdravlje: Veoma ste vitalni. Puni energije.

BIK

Posao: Uživate i sanjarite o boljim danima koja vas očekuju. Planirate dosta toga. Bilo bi dobro odrediti cilj i na njega se fokusirati. Ljubav: Topli su odnosi. Veoma ste nježni. Partner je srećan i vi takođe. Zdravlje: Uživate u zdravom tijelu i duhu

BLIZANCI

Posao: Niste koncentrisani na posao. Sve vas mrzi, sve vam je teško, ali vrijeme ide, neće se vratiti, a zadaci ostaju tu gdje jesu. Ljubav: Ljubomora vas mori. Agresivnost i uravnoteženost se smjenjuju. Sve kontrolišete. Zdravlje: Malo badema i lješnika -najbolje rješenje za želudac.

RAK

Posao: Fokus je na drugim stvarima. Prioriteti su nestali. Ljubav: Rasprava donosi i konačno rješenje situacije. Recite sve šta vam je na duši. Oslobodite se stega. Jedan život imate na planeti Zemlji. Zdravlje: Lagana hrana puno vitamina će vas podići.

LAV

Posao: Prošlost vam je ispred očiju. Sjećate se svih lekcija kojih ste prošli. Balansirate između prošlosti i budućnosti. Izvlačite poruke. Dobro će vam doći. Pozitivno izlazi na vidjelo. Ljubav: Komunikacija napreduje. Postoje šanse za nešto više. Zdravlje: Osjetljiv stomak.

DJEVICA

Posao: Razmišljate o novoj djelatnosti. Mnogi od vas kreću na novi posao. Osjećate se dobro u vezi sa tim i nemate nikakvih bojaznosti da nećete uspjeti. Ljubav: Donostite važno ličnu odluku. Pozitivni ste. Zdravlje: Osjećate se kao da ste ponovo rođeni.

VAGA

Posao: Vi ste radnik broj jedan. Ambijent u kom radite je prijateljski. Pozitivno utiče na vas. Akcije sprovodite u djelo. Ljubav: Puni ste energije. Svi vam se dive i traže vaše društvo. Uživate u dani koji je pred vama. Zdravlje: Odlično.

ŠKORPIJA

Posao: Svoje stavove iznosite autoritativno. Ne odustajete od njih. Neće biti većih problema, jer sagovornici to prihvataju. Ljubav: Raspoloženi ste za romatiku. Volite lijepu muziku za dušu i tijelo, to prija i voljenoj osobi. Zdravlje: Bolovi u stomaku vas često muče.

STRIJELAC

Posao: Puno energije koje želite da podijelite sa saradnicima. Poštujete njihove napore i nagrađujete ih. Ljubav: Partnerski odnosi su danas prijatni. Prisutno je dobra komunikacija. Lična sreća je važna. Zdravlje: Povremeni bolovi u kičmi. Istežite se što više.

JARAC

Posao: Neodustajete od ideja i planova. Neumorni ste. Želite sve i odmah. Ljubav: Partner vam nudi dosta emocija samo treba da ih uzmete i uzvratite. Koncetrišite se na svoju seksualnost. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i neobičnom harizmom.

VODOLIJA

Posao: Iskoriste ovaj posebno snažan dan u vašoj karijeri. Može vam donijeti povoljne prilike i uspjeh. Ljubav: Stižu do vas informacije koje će vam pomoći da se konačno odlučite šta dalje. Zdravlje: Manja nervoza.

RIBE

Posao: Obazrivi ste, realni, brinete za druge da li će uspješno završiti zadatke. Niste previše emotivni niti dinamični. Ljubav: Previše analize dovodi da partner osjeća da ste mu nedostižni. Prijatelji takođe osjećaju da su inferiorni. Zdravlje: Odmorite se dobro. Previše ste napeti.