OVAN

Posao: Došlo je vrijeme da se sreže budžet. Spremate mjere štednje. Saradnici strijepe i time unose nervozu u kolektiv. Ljubav: Sve mora da se zaradi kod vas. Emocije posebno. Nekog stavljate na test. Zdravlje: Problem sa sinusima.

BIK

Posao: Ozbiljno radite i to svi vide. Manja rasprava sa Jarcem može vas izbaciti iz takta. Odlučite kojim putem ćete mu staviti do znanja da vas ne ugrožava. Ljubav: Romantična večera. Samo je potrebno da se dogovorite ko danas kuva. Zdravlje: Nervoza.

BLIZANCI

Posao: Razgovore koje vodite djeluju konfuzno. Saradnicima nije najjasnije šta želite da kažete. Ljubav: Slobodnjacima je samoća postala sastavni dio života. Kad pogledate probleme sa kojima se bore prijatelji, vi ste srećni. Zdravlje: Danas se osjećate dobro, puni ste pozitivne energije.

RAK

Posao: Hladna i stroga atmosfera na poslu nikome nije prijatna za rad. Mijenjajte taktiku ili će vas saradnici napustiti. Ljubav: Vi i partner kao da se znate 100 godina. Malo vam je dosadno. Želite promjene. Zdravlje: Bolovi u koljenu.

LAV

Posao: Dobra saradnja sa ženskom osobom koja je rođena u znaku Vodolije. Bavite se poslovima kretanja, saobraćaja prevoza. Ljubav: Odličan dan za ljubav. Mjesec planeta emocije utiče na vaš pozitivan stav prema partneru. Zdravlje: Možete imati problem sa nervom u lijevoj nozi.

DJEVICA

Posao: Ne razmišljate previše o poslu, jer ste okupirani nekim svojim privatnim ili emotivnim problemima. Ljubav: Nadahnuti ste kada se priča o ljubavi. Morate da prihvatite savjet nekog dragog prijatelja koji će vas pogurati da se oslobodite. Zdravlje: Ako imate djecu, njihovo zdravlje osjetljivo.

VAGA

Posao: Možete razmišljati o povratku u staru firmu ili na poziciju na kojoj ste bili prije reorganizacije. Jedna Vodolija jeste vaš prijatelj i može da vam pomogne. Ljubav: Čuvajte se impulsivnosti, tvrdoglavosti. Vaga nekada zna da podsjeti na agresivnog Ovna koji hoće po svaku cijenu da dobije sve. Zdravlje: Koristite lijekovite začine kao što su kim, slačica..

ŠKORPIJA

Posao: Razmišljate o poslu koji ste radili tokom nedjelje. Imate ideju koju ćete vjerovatno sprovesti već od sutra. Ljubav: Zadovoljni ste odnosom u braku. Niste neko ko je trenutno napet ili traži previše pažnje. Lijep dan za vas danas. Zdravlje: Uspostavite kontakt sa prirodom.

STRIJELAC

Posao: Pazite šta govorite, kakve poruke šaljete. Vi ste veliki duhovni vođa, neko može to da zloupotrebi. Ljubav: Slobodni Strijelac želi da se po svaku cijenu veže sa Škorpijom ili Ribama. Zdravlje: Potrebno je da se obratite ljekaru ukoliko osjećate promjene u svom organizmu.

JARAC

Posao: Prvi dio dana ne razmišljate o radu. Drugi dio dana važan je, jer ćete okupiti oko sebe važne saradnike sa kojima možete da planirate budućnost. Ljubav: Opušteno provodite slobodno vrijeme sa voljenom osobom. Slobodni Jarčevi imaju izlet sa jednim Blizancem. Zdravlje: Jaka fizička energija.

VODOLIJA

Posao: Nećete pretjerano raditi, već ćete se zavući u svoj kutak i razmišljati o budućnosti. Ljubav: Voljena osoba sa kojom ste trenutno je neko ko ima smisla za humor. To vas opušta, čini srećnim. Zdravlje: Ne obraćate pažnju na zdravlje.

RIBE

Posao: Okrenuti ste budućnosti. Vaše vizionarske sposobnosti su samo vama dostupne i možete jedino vi da ih razumijete. Ljubav: Maštate o idealnoj ljubavi sa Bikom ili Blizancima, ali Blizanac je neko ko nema stabilnosti. Zdravlje: Manja depresija.