OVAN

Posao: Došao je dan kada sa puno samopouzdanja vi prezentujete ono što ste nedjeljama radili, smišljali uložili vrijeme novac i energiju. Ljubav: Očekujete da partner stane iza vas i pokaže koliko vi njemu značite. Zdravlje: Glavobolja. Posjetite zubara.

BIK

Posao: Svi jure žure. Atmosfera je uzavrela, ali vama nedostaje energije da to sve ispratite. Težak dan za vas. Ljubav: Bijes, histerija, netoleratnost je prisutna na obje strane. Ostavite sastanak za drugi dan kada prođe netrpeljivost. Zdravlje: Glavobolja.

BLIZANCI

Posao: Zahtijevate nove i svježe prijedloge saradnika. Ponekad upotrebljavate teške riječi. Smirite netrpljivost. Ljubav: Novo poznanstvo, novi početak. Veoma zanimljiva osoba. Može biti stranac. Zdrav: Potražite mentalni uzrok bolesti koja vas pritiska.

RAK

Posao: Rakovi druge dekade imaju bolju poziciju za početak novog posla. Puno inspiracije i intuicije će se sudariti u ovom periodu. Novac nije problem. Ljubav: Slobodni Rakovi upoznaju ekscentričnu Vodoliju. Susret može biti pun iznenađenja. Zdravlje: Promjena temperature u vazduhu donosi promjenu raspoloženja.

LAV

Posao: Morate da povedete računa da ne upadnete u zamku osoba koje hoće da vas uvuku u posao koji nije finansijski dobar za vas. Ljubav: Osoba koja je sa vama ima dozu opreznosti i stalno se sekira. Pokušajte da pokažete više snage. Zdravlje: Osjetljiv stomak.

DJEVICA

Posao: Oprez onim Djevicama koje rješavaju svoj status sa nekretninama. Morate da pazite šta potpisujete. Ljubav: Tajne ljubavi su u ,,vazduhu”. Postoji mogućnost skrivene ljubavi sa Vodolijom. Zdravlje: Hormoni osjetljiva tačka.

VAGA

Posao: Velike promjene u karijeri za one Vage koje žele da budu u poslu javnog sektora. Ljubav: Ako ste u braku ili dužoj vezi današnji dan vam donosi svađu, burne reakcije partnera, ali ne i raskid koga se iskreno plašite. Zdravlje: Uznemirenost, nervoza, stres.

ŠKORPIJA

Posao: Zadovoljni ste poslom kojim radite. Imate sve aspekte da se dobro kotirate na tržištu, dobro zarađujete. Ljubav: Partner je pomalo uplašen da vas ne izgubi zbog pretjeranog posla. Više vremena provodite u firmi nego u kući. Zdravlje: Venska cirkulacija oslabljena.

STRIJELAC

Posao: Kao i uvijek, vaša mudrost je najvažniji vodič kroz vaš život. Nema potrebe da se pretvarate, budite ono što jeste. Ljubav: Emotivno ste vezani za jednu Vodoliju, ali imate želju za avanturom. Zdravlje: Ukoliko ste neko ko pati od viška kilograma, krenite sa hrono dijetom.

JARAC

Posao: Potrebno vam je više ubjedljivosti i šarma kako biste klijente ubijedili u vaš pravi rad. Osoba iz znaka Vage može da bude neko ko je dobar za saradnika ili savjetnika. Ljubav: Potrebna vam je iskrena ljubav. Neko ko cijeni vaše prave namjere i osjećanja. Zdravlje: Problem sa donjim dijelom kičme.

VODOLIJA

Posao: Kuća saobraćaja je naglašena. Ako morate na put ili radite posao koji zahtijeva kretanje automobilom, oprez! Uvijek mala nepažnja može da izazove veliki problem. Ljubav: Emotivno ste u vezi koja pruža više psihološku napetost od neke realne strasti. Zdravlje: Osjetljiva glava i organi u njoj.

RIBE

Posao: Novac vam je bitan. Imate način ili stil zarade može biti prilično brz, agresivan. U velikoj korporaciji, očekujte razne promjene, nesuglasice. Ljubav: Vi ste opušteni i okrenuti ljubavi. Pružate svo zadovoljstvo osobi pored vas. Zdravlje: Morate da se pazite povreda, posebno posjekotine, pada…