OVAN

POSAO: Vjerujete u sebi i ono što radite. Naravno sve to želite da pokažete. Manja tenzija imeđu vas i kolektiva. LJUBAV: Manje svađe, rasprave prate ovaj dan. Pokušajte da se kontrolišete. ZDRAVLJE: Nervoza.

BIK

POSAO: Agresivniji i uporniji ste danas nego obično. Ide ka svom cilju i ne odustajete. Donosite svježe ideje u posao. LJUBAV: Vi ste na prvom mjestu danas. Partner to vidi, nije baš zadovaljan, ali vas pušta da faza prođe. ZDRAVLJE: Čuvajte se promaje.

BLIZANCI

POSAO: Komunikacija ide teško, jer emocije upravljaju vama. Uključite razum inače biće teških riječi. LJUBAV: Bračni partneri stavljaju na papir sve što bi trebalo promijeniti. Nemojte da to ostane samo na papiru. ZDRAVLJE: Bolovi u ramenima. Oslobodite se bijesa, treba vam fleksibilnost.

RAK

POSAO: Ambicije su vam jake, brze. Imate smisao za organizaciju, ali danas sačekajte sa planovima. Ukoliko je vaš posao vezan za putovanja onda se spremite na dalji put. LJUBAV: Prijatelj sa  kojim se znate duži period ima da vam kaže nešto lijepo. Izgledaće stidljiv, ali emocije su u pitanju. ZDRAVLJE: Vrat ili paratiroida osjetljivi organi.

LAV

POSAO: Posao koji je vezan za grupu ili veću organizaciju može biti od važnosti. Saradnja i novac preko osobe rođene u znaku Bika. LJUBAV: Možda ste pretjerali sa noćnim izlascima, životom u kasne sate. Potrebna vam je stabilnost. ZDRAVLJE: Glavobolja.

DJEVICA

POSAO: Morate biti sigurni u obećanja koje dajete. Vi ste, prije svega, pažljiva osoba i to ćete izvesti na dostojanstven način. Poslovni partneri vas uvažavaju upravo zbog stabilnosti, iskrenosti. LJUBAV: Vjerovatno ćete imati dan kada niste u stanju da se emotivno pokrenete. To je samo kratko dejstvo težeg aspekta. ZDRAVLJE: Morate povesti računa ukoliko ste skloni nesanici.

VAGA

POSAO: Dobro ste danas organizovani za posao. Imate saradnju sa jednim sposobnim Bikom koji može da vam pomogne oko zarade. LJUBAV: Vage koje nisu u vezi ili braku, privući će prave osobe. Ljubav vam je jača strana. ZDRAVLJE: Niste previše opterećeni zdravljem.

ŠKORPIJA

POSAO: Baš ste zaposleni. Iako ste imali namjeru da se odmarate tokom vikenda, ipak veliki posao vas čeka. Budite i dalje vrijedni i ambiciozni. LJUBAV: Zašto se previše trudite? Vama su sudbinski dodijeljena dva znaka – Djevica ili Vodolija. ZDRAVLJE: Razmišljate o pregledu kompletnog organizma.

STRIJELAC

POSAO: Ljubavne partnere znate da upletete u posao. Ponekad je to dobro za vas, ali uvijek se vi više upetljate, jer izgubite kompas da li želite ljubav ili posao. LJUBAV: Strijelac u vezi ili braku može da očekuje neki lijep poklon od strane partnera. Oni koji su slobodni, biće dovoljni sami sebi. ZDRAVLJE: Morali biste da unosite više tečnosti u organizam.

JARAC

POSAO: Poslovno ste vezani za osobu koja se bavi nekretninama ili poslovima koji imaju povezanost rada sa djecom. Ova saradnja može da uspije. LJUBAV: Dvoumite se oko udvaranja jednog Bika. Mada, ni on nije nešto odlučan previše. Vaš autoritet sve kvari kada ste u vezi sa nekim. Opustite se. ZDRAVLJE: Možda ne bi bilo loše da slobodno vrijeme provodite pored vode.

VODOLIJA

POSAO: Koristite svoj šarm ukoliko ste ženska Vodolija. Muškarci moraju da pokažu svoj autoritet. LJUBAV: Emotivno se dobro osjećate, čak ni sami niste pretjerano svjesni tog stanja. Ostanite takvi cijelog dana. ZDRAVLJE: Žene mogu patiti od emocije neuspjeha, dok muške Vodolije moraju da obrate pažnju na stomak ili pluća.

RIBE

POSAO: Imate bogatu maštu. To je dobro za posao kojim se bavite, jer znate da tu imaginaciju pretvorite u realnu priču. Dobar dan za novac ili povratak dugovanja. LJUBAV: U dobrom ste odnosu sa partnerom. To vam daje snagu da napredujete i dalje u vezi ili braku. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju susret sa Bikom. ZDRAVLJE: Čuvajte stopala, noge.