OVAN

Posao: U firmi sastanak. Novi direktor od saradnika pa i od vas očekuje da mu pružite sve relevantne informacije. Niste time oduševljeni. Ljubav: Previše ste teški za pokazivanje emocija. Ostavićete to za neki drugi susret. Zdravlje: Čaj za želudac može da pomogne.

BIK

Posao: Mogli biste da izbjegnete rasprave u kolektivu. Radite svoj posao kako najbolje znate i ne miješajte se tamo gdje se ne spominje vaše ime. Ljubav: Lijepo vam je danas. Imate ljubav i poklon. Zdravlje: Budite oprezni dok vozite, držite širom otvorene oči.

BLIZANCI

Posao: Potreban vam je saradnik. On će vam pomoći da napredujete u poslu. Ljubav: Ono što utiče vaše raspoloženje jeste manjak akcije koju partner pokazuje. Zdravlje: Pazite na gornje ekstremitete. Odmarajte se više tokom dana.

RAK

Posao: Početak dana težak, kasnije se opuštate i prepuštate poslovnim idejama. Ljubav: Stare ljubavi, neriješeni stari odnosi, razmišljanja. Ako ste u vezi sa osobom Ovan ili Škorpion, povedite računa o tome kako pristupate i kako razgovarate sa njim. Zdravlje: Oscilacije u krvnom pritisku.

LAV

Posao: Iako je vikend, vi ste neko ko ne spava, bar kad je biznis u pitanju. Dobićete neku nagradu ili biti pozvani na važan skup poslovnih ljudi. Ljubav: Tajne ljubavi vas okružuju. Biće neko iz vaše prošlosti na žurki ili druženju koje posjećujete. Zdravlje: Ne bi bilo loše da se posvetite više svom zdravlju u smislu fizičke aktivnosti.

DJEVICA

Posao: Potrebne su vam tačne informacije da biste mogli da imate predstavu o radu i poslu koji želite da obavljate. Prijatelj rođen u znaku Blizanaca može da vam pomogne. Ljubav: Poznanstvo sa strancem rođenim u znaku Bika. Ovo bi moglo da se pretvori u veliku ljubav. Zdravlje: Problem sa crijevima ili nervoza.

VAGA

Posao: Skoncentrišite se na profesionalni život. Potrebni su vam red, rad i discplina. Ljubav: Imate osjećaj ograničenosti kretanja. Partner vas stalno kontroliše. Zdravlje: Potrebno vam je mišljenje dva ljekara.

ŠKORPIJA

Posao: Velike društvene prilike, mnogo korosti od poznanstva koji su pred vama. Susret sa osobom u znaku Raka ili Strijelca. Ljubav: Sa partnerom ste u hladnom odnosu. To je period koji morate da pregurate. Zdravlje: Morate da obratite pažnju na krvni pritisak.

STRIJELAC

Posao: Poslovno ste aktivni. Uvijek se dogovarajte sa osobama pored vas koje vama vjeruju. Povjerenje je najvažnije. Ljubav: Ovo je dobar dan za one Strijelčeve koji imaju naglašenu erotiku u svom horoskopu. Susret sa Rakom ili Blizancima donosi uživanje. Zdravlje: Druga polovina dana donosi problem sa kukovima.

JARAC

Posao: Potrebna vam je akcija. Potražite je u osoba znaka Ovan, Lav ili Škorpija. Ako želite neki bolji posao od nedjelje oni su odlični za saradnju. Ljubav: Puno izazova. Imate susret sa više osoba. Slobodni Jarčevi imaju dobar odnos sa Rakom. Ako ste u braku ili vezi morate da pazite da ne budete otkriveni. Zdravlje: Dobro se osjećate.

VODOLIJA

Posao: Bićete totalno opušteni i nadahnuti kada je posao u pitanju. Niste opterećeni zaradom, ni novcem koji je veoma važan za projekat u kom se nalazite. Ljubav: Javiće vam se osoba sa kojom radite. Na današnji dan možete da ostvarite susret sa tom osobom. Zdravlje: Pomalo ste opterećeni svojim mislima.

RIBE

Posao: Mislite o budućnosti, budućim projektima. Možda je to nešto što vas blokira. Posvetite se sadašnjem momentu. Ljubav: Suočavate se sa osobom koja vam je nekada značila. Morate sami da prevaziđete te misli i emocije. Zdravlje: Nema razloga za pretjeranu brigu.