OVAN

Posao: Poslovne prilike vam nude materijalizaciju određenog projekta. Iskoristite to. Ljubav: Partner se brine za vas. Šta se dešava, da li on još uvijek postoji za vas. Zdravlje: Trošenje novac utiče veoma pozitivno na vašu psihu.

BIK

Posao: Držite posao u svojim rukama, idete puni samopouzdanja. Ideja imate na pretek samo ih rasporedite pravilno. Ljubav: Cvijeće, muzika, kolačići, a na kraju dana, naravno – poljupci. Zdravlje: Teška ishrana vam ne prija. Ubacite laganiju varijantu.

BLIZANCI

Posao: Razmećete se novcem i previše. Bolje bi bilo da napravite neki plan koji ćete sprovoditi korak po korak. Ljubav: Veliko društvo je oko vas, komunikacija je dobra. Postoji šansa za upoznavanje. Zdravlje: Vozači neka povedu računa ukoliko imaju problem šaka.

RAK

Posao: Miješanje drugih ljudi u vaš posao čini vas nervoznim i niste sigurni da radite sve kako treba. Ljubav: Ukoliko postoje manje osilacije u odnosu sa partnerom nemojte brinuti to je samo prolazna faza. Zdravlje: Usljed nedostatka nesigurnosti, javlja se manja anksioznost.

LAV

Posao: Sa novim idejama idete naprijed. Iako uvijek tražite podršku, vi ste najbolji radnik i najbolji ideolog sam sebi. Uspješan dan. Ljubav: Emotivno ste okrenuti ljubavi osobi koja je u vašem okruženju. To je Blizanac, Bik ili Rak. Zdravlje: Obratite pažnju da se ne prehladite.

DJEVICA

Posao: Ukoliko treba da uložite ili potrošite novac, budite štedljivi kao i uvijek, jer postoji mogućnost da pretjerate u trošenju novca. Ljubav: Imajte povjerenje u partnera. Više ste skloni pridikama nego što zaista to mislite. Zdravlje: Manje hladnih napitaka.

VAGA

Posao: Previše idealizujete neku poslovnu situaciju. Mislite da možete da postignete sve sami na brzinu. Ljubav: Vaš partner je zauzet svojom karijerom, a vas zapostavlja. Morate nešto preduzeti. Zdravlje: Potrebno vam je kretanje.

ŠKORPIJA

Posao: Možete biti uvučeni u neku prepirku ili svađu sa osobama koje nisu stručnjaci u poslu koji rade, ali ste primorani da imate saradnju sa njima jesu povezani sa inostranim klijentima. Ljubav: Slobodne Škorpije idealizuju svakog partnera koga sretnu.
Zdravlje: 
Potrebna vam je relaksacija u obliku meditacije.

STRIJELAC

Posao: U duhovnoj ste ekspanziji. Saradnja sa Lavom i Rakom je uspješna. Vaše zajedničke ideje donose velike projekte. Ljubav: Vi ste zabavna osoba. Neće biti teško da nekog šarmirate. Zdravlje: Koristite svoju kreativnu energiju.

JARAC

Posao: Danas je dobar dan za sve pripadnike ovog sazviježđa koji žele da se bave turizmom. Ljubav: Partner nema mnogo strpljenja za vas. Morate da se okrenete i željama voljene osobe, a ne samo svoje da ispunjavate. Zdravlje: Problem sa zubima.

VODOLIJA

Posao: Ako se bavite privatnim poslom, onda je bolje da neko mlađi obavlja sve te djelatnosti. Ljubav: Raspoloženi ste za žurku u dvoje. Slažete se sa Vagom. Zdravlje: Bavite se sportom.

RIBE

Posao: Imate jaku energiju. Puni ste optimizma, postoji mogućnost saradnje sa velikom kompanijom. Dobra zarada. Ljubav: Emotivno oduševljeni osobom iz sfere umetnosti. Zdravlje: Dobro se osjećate.