OVAN

Posao: Tražite saradnike u okolini. Nemate previše vremena da se udaljavate na lokacije koje vam nisu na dohvat ruke. Ljubav: Porodica je na okupu. Partner i vi danas odlično sarađujete. Zdravlje: Smanjite unos hrane posebno fast food-a.

BIK

Posao: Komunikacija se mora pojačati sa svim saradnicima. Naoružajte se svim argumentima. Ljubav: Magična osoba iz inostranstva može vas zainteresovati. One u vezi očekuje razgovor dug i težak. Zdravlje: Nervoza utiče na vaš nervni sistem. Meditacija.

BLIZANCI

Posao: Stvarate šansu da se okrenete novom poslu. Pisanje, izdavaštvo bi moglo dobro da. Ljubav: Veze koje su stabilne tako će i ostati. One koje se ljuljaju imaju šansu za opstanak, ali treba smiriti strasti. Zdravlje: Izbjegavajte sve što vam može donijeti upale.

RAK

Posao: Dobra komunikacija sa jednim Rakom. Odlično se razumijete i podržavate savjete koje jedan drugom upućujete. Ljubav: Blizanci prve dekada mogu imati romantični susret. Za početak, razgovor. Zdravlje: Danas se dobro osjećate. Nema većih problema.

LAV

Posao: Bavite se sobom, svojim unutrašnjim bićem. Nije potrebno da se ističete previše, bar ne danas. Ljubav: Teško vam je da pričate o emocijama ili ste se zaljubili u osobu koja je mlađa od vas pa niste u stanju da to kažete. Zdravlje: Ponekad tražite razlog da budete bolesni. Obuzdajte hipohondriju.

DJEVICA

Posao: Imate previše veliku odgovornost za druge. Da li oni cijene vaše napore, dovoljno? Ljubav: Emotivne blokade, kočnice su izvjesne. Ako uspostavite otvoren razgovor sa voljenom osobom lakše ćete prevazići teškoće u vezi. Zdravlje: Važno je održati nivo samokontrole.

VAGA

Posao: Odličan dan za karijeru, popularnost i novac. Ne propustite priliku da se pokažete u najboljem svjetlu. Ljubav: Blistate. Novo poznanstvo pred vama ukoliko ste sami. Zdravlje: Odlično se osjećate.

ŠKORPIJA

Posao: Započinjete poslovni dan sa važnim i uticajnim saradnicima. Veliki izgledi za dobar dogovor. Ljubav: Partner traži više nježnosti, pažnje. Zapostavljate ga zbog posla. Zdravlje: Čuvajte kičmu. Mnogo radite, trošite se.

STRIJELAC

Posao: Razmišljate o velikom novcu koji morate da zaradite. Ispred vas je posao koji vam donosi i zadovoljstvo pored uvećanja budžeta. Ljubav: Budite strpljivi ako želite osobu koja vam se dopada. To je neko oko koga morate da se dobro potrudite. Zdravlje: Pritisak vam varira, posebno mlađim Strijelčevima.

JARAC

Posao: Očekujete od jedne mlađe osobe iz znaka Rak da vam pomogne. Imate dobru saradnju sa Blizancima prve dekade. Možete se nadati novcu. Ljubav: Partner vam je na prvom mjestu, stoga ćete uživati u ljubavi. Zdravlje: Niste pretjerano zabrinuti za zdravlje.

VODOLIJA

Posao: Koristite svu svoju unutrašnju snagu, intuiciju kako biste napredovali na poslu. Imate susret sa klijentima koji dolaze iz sjeverne Amerike. Ljubav: Dobra prilika za sve slobodne Vodolije je osoba koja je edukovana i ima razvijenu harizmu poput govornika. Zdravlje: Morate da se više pozabavite svojim zdravljem. Čest pad imuniteta zbog pretjeranog rada.

RIBE

Posao: Možete da se prepustite saradnicima. Oni su u ovom trenutku neko ko ima više snage, energije da se nose za zadacima posla koji slijedi. Ljubav: Dobar dio dana provešćete u osami, veče vam je opisano kao dinamično. Volite noćni provod. Zdravlje: Izbjegavajte energetski jaku hranu, posebno uveče.