Treći humanitarni “Ultra bazar” biće održan u subotu u TC “Delta planet” u Banjaluci od 10 do 15 časova, a sva donirana sredstva idu Savezu žena oboljelih od raka dojke “Iskra”.

Na ovogodišnjem bazaru, koji organizuju “Ultra magazin” i “Play team”, posjetioci će imati priliku da kupovinom odjevnih predmeta, nakita, kozmetike, kao i umjetnina doniraju u humanitarne svrhe.

Dijana Tepšić, organizatorka ovog bazara, za “Nezavisne” je rekla da su im i ove godine podršku pružili mnogi domaći, kao i strani brendovi donirajući svoje proizvode za prodaju.

“Ove godine su nam se pridružile mnogobrojne domaće i regionalne kompanije, kao i poznate ličnosti, glumice, influenserke i žene iz javnog života koje su donirale svoje proizvode radi prodaje, kao i umjetnice koje su donirale umjetnička djela“, rekla je Tepšićeva.

Prema njenim riječima, ova manifestacija se održava u okviru mjeseca ženskog zdravlja koji se globalno, kao i kod nas, obilježava svakog oktobra.

“Cilj ovog mjeseca je da promovišemo samopreglede i preglede žena, te da radimo na prevenciji i borbi protiv raka dojke“, rekla je organizatorka ovog bazara.

Ističe da svi građani koji žele na neki način da pruže podršku mogu to da učine kupovinom bilo kojeg artikla sa bazara.