Pridružite se u Parku „Petar Kočić“ i uz svečano paljenje novogodišnjih lampica i puštanje lampiona uživajte u čaroliji manifestacije „Banjalučka zima 2021/2022“, koja počinje – večeras, 2. decembra od 19.00 časova.

Zabavite se uz koncert sjajne Vanje Mišić i uživajte u brojnim sadržajima, koji vas očekuju kako u Parku „Petar Kočić“, tako i na Trgu Krajine.

Svi sugrađani koji žele imaće priliku da na štandu Gradske razvojne agencije Banja Luka preuzmu lampione i da ih puste zajedno sa svojim najdražima.

Mnoštvo lampica, novogodišnje jelke, prekrasne dekoracije i posebno uređena kućica Djeda Mraza u Parku „Petar Kočić“ su takođe dio čarolije, koja će upotpuniti i uljepšati predstojeće praznike u našem gradu.Banju Luku očekuje i jedna specijalna dekoracija, pa će tako po prvi put u centru grada biti postavljena digitalna jelka.

Prekrasan ambijent, klizalište, luna-park i sjajna gastro ponuda je samo dio onog što vas očekuje tokom „Banjalučke zime“, koja će trajati do 31. januara 2022. godine.

Program „Banjaluke zime“ za ovu nedjelju pogledajte OVDJE.

Obustava saobraćaja

Podsjećamo, da će zbog otvaranja manifestacije „Banjalučka zima 2021/2022“, večeras 2. decembra, od 18.00 do 22.00 časa, biti obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Ulice Marije Bursać do Aleje Svetog Save.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja na linijama javnog prevoza putnika, koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Aleje Svetog Save, biće preusmjereni autobusi u Bulevar cara Dušana, Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

Takođe, saobraćaj će na ovom potezu biti obustavljen i u dane vikenda. Obustava počinje u subotu 4. decembra od 9.00 časova i trajaće do ponedjeljka 6. decembra do 5.30 časova.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Ulice aleja Svetog Save, izvršiće se preusmjeravanje autobusa u ulice Bulevar cara Dušana, Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

Za vrijeme trajanja obustava, saobraćaj će biti regulisan i preusmjeravan na propisan način od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske

Molimo učesnike u saobraćaju na oprez i razumjevanje.