OVAN

POSAO: Finansijski problemi. Morate da vjerujete više sebi i da ponekad učinite neko dobro djelo kako bi vam se vratilo na dobro. LJUBAV: Emotivno ste u fazi razočaranja ukoliko ste sami. Ovan u vezi ili braku ima bolju klimu u ljubavnom životu. ZDRAVLJE: Neraspoloženje.

BIK

POSAO: Vi ste dosta estetski tip. Iskoristite sve svoje unutrašnje resurse, šarm, ljepotu u poslu kojim se bavite. LJUBAV: Zaljubljeni ste u ljubav. Nije teško da se okrenete pravim osobama samo ako želite. ZDRAVLJE: Pazite na tjelesnu težinu.

BLIZANCI

POSAO: Nije potrebno da se previše opterećujete, jer ste sposobni sve da uradite šta treba. Imaćete podršku svakog s kim budete sarađivali. LJUBAV: Uvijek ste mladoliki. Čuvajte svoj duh. Dobar odnos sa Djevicom ili Bikom. ZDRAVLJE: Manja nervoza.

RAK

POSAO: Morate pokazati izvjesno interesovanje za ono što radite. Ponekad djelujete previše umorno i nezainteresovano. LJUBAV: Svakako da će Ovan ili bilo koji drugi vatreni znak biti dobar izbor. ZDRAVLJE: Krećite se više, potreban vam je kiseonik.

LAV

POSAO: Možete očekivati uspješan dan na poslu koji će vam omogućiti slavu i dosta novca. LJUBAV: Vi volite dimaku i strast u vezi pa će vaš izbor biti Škorpion. ZDRAVLJE: Odlično.

DJEVICA

POSAO: Dobar dan za one koji hoće da se bave javnim poslom, posebno moda, televizija, novine. LJUBAV: Partner uvažava sve vaše zahtjeve i želje. Ukoliko ste slobodni možete biti neko ko traži previše od druge strane. Zahtjevni ste. ZDRAVLJE: Ne bi bilo loše unositi manje mlijeka i mliječnih proizvoda.

VAGA

POSAO: Morate da pojačate svoj sistem vrijednosti. Niste u dobrom odnosu sa Lavom i Bikom. LJUBAV: Nije potrebno da se potpuno predajete partneru. ZDRAVLJE: Donji dio tijela osjetljiv.

ŠKORPIJA

POSAO: Mašta, kreativnost, unutrašnja energija može da vas dovede do željenog cilja. LJUBAV: Sklonite se jedne Djevice koja vas stalno blokira. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na kičmu, kosti.

STRIJELAC

POSAO: Svi vide da ste veoma sposobni. Nije potrebno da se previše dokazujete. LJUBAV: Imate harizmu i ideju kako da osvojite partnera. Dobar odnos sa Vagom, drugim Strijelcem ili Rakom. ZDRAVLJE: Niste odgovorni prema sebi. Sve olako shvatate, posebno zdravlje.

JARAC

POSAO: Pogrešno procjenjujete osobe oko vas, mada je to atipično za jednog Jarca. Popravite takav stav. LJUBAV: Jedna Djevica misli na vas. Niste se dugo čuli. ZDRAVLJE: Razmislite o odlasku na ultra zvuk.

VODOLIJA

POSAO: Dešavanja i previše za jedan dan. Niste ste se organizovali. Pokrenite se bar u popodnevnim satima. LJUBAV: Da li želite da se usmjerite u ozbiljnu vezu ili u avanturu? ZDRAVLJE: Latentna uznemirenost.

RIBE

POSAO: Ništa ne radite na silu. Imate sve aspekte da se pokrenete najbolje moguće i dobro zaradite. LJUBAV: Željni ste ljubavi i iskrenih emocija. Vaša duša može biti spojena sa osobom iz znaka Bika ili Vage. ZDRAVLJE: Važno je da ste dobro raspoloženi.