Crni, bijeli i sivi kaputi su klasika. Sa ovim bojama ne možete pogriješiti, one će uvijek biti siguran izbor. Međutim, modni trendovi nalažu i nešto drugo – kaput u boji.

Kaput u boji je savršen način da unesete vedrinu u vašu svakodnevicu i naravno u vaš izgled.

Za razliku od prošlih nekoliko sezona, kada su dominirali tzv. “tedy bear” kaputi, ove sezone se vraćamo na nešto klasičnije krojeve i volumenoznije siluete.

Dominiraju kaputi sa jednorednim zakopčavanjem, iako nisu potpuno isključeni ni oni sa dva reda dugmića.

I naravno tu je boja. Žuti, narandžasti i zeleni su najviše zastupljeni. Takođe, kaputi u roze nijansama, crvenim i bež.

Savršeno odgovaraju poslovnom izgledu. Kada ste možda primorani da obučete neku crno-bijelu kombinaciju, kaput u boji pravi vaš izgled mnogo upečatljivijim.

Takođe, paleta boja je široka, tako da možete da odaberete vašu omiljenu i da ponesete razne kombinacije boja, naravno ukoliko preferirate eklektičan izgled.

Kaputi u boji su super, jer se lako mogu ukolipiti u različite stilove i tako pokazati da boje ne ograničavaju, važno je odabrati pravi kroj. Za one koje ne vole preuske modele, dobra vijest je da su široki kaputi apsolutni hit! Sakrivaju kilograme, a dobro stoje i mršavijim ljudima.

Mi vas u nastavku inspirišemo primjerima kako možete da ponesete kaput u boji sa stilom.