Dvije noći velikih koncerata sa regionalnim muzičkim zvijezdama – Petrom Grašom, Nedom Ukraden i Anom Bekutom – očekuje sve Banjalučane i turiste za novogodišnje praznike u našem gradu.

Prema rasporedu, program obje večeri (31. decembar i 1. januar) počinje od 19.30 časova nastupima predgrupa, i to:

  • 31. decembar – Jovana Živković i „Moondance“, te Balkan ekspres;
  • 1. januara 2022. godine – Nikolina Pejić i Marko Šišljagić, kao i Balkan House bend.

U novogodišnjoj noći, 31. decembra, očekuju nas koncerti Petra Graše od 21.00 do 23.00 časa, a zatim Nede Ukraden, koja će zabavljati prisutne sve do jedan čas iza ponoći.

U 23.59 časova uslijediće odbrojavnje i novogodišnji vatromet.

Prvi dan nove, 2022. godine – nastavlja se sjajna zabava kada će, poslije nastupa predgrupa – od 21.15 časova početi koncert Ane Bekute.

Centralna bina na kojoj će biti održani novogodišnji koncerti, nalaziće se na glavnoj gradskoj saobraćajnici između Trga Krajine i Parka „Petar Kočić“.

Uz koncerte, svi posjetioci mogu da uživaju u zimskoj čaroliji u centru grada uz mnoštvo lampica, novogodišnje jelke, prekrasne dekoracije, posebno uređenu kućicu Djeda Mraza u Parku „Petar Kočić“, klizalište, luna-park i sjajnu gastro ponudu.

Za ove zimske praznike grad je posebno ukrašen i u potpunosti je zablistao u duhu novogodišnjih praznika, a na Trgu Krajine postavljena je digitalna jelka, visoka oko 12 metara.

Program proslave Dječije nove godine

U društvu Bake Mrazice, uz mnogo plesa i pjesme, najmlađe sugrađane 31. decembra od 11.00 do 13.00 časova na Trgu Krajine očekuje zanimljiv program.

Naši mališani imaće priliku da se zabave uz dobro poznate hitove Dječijeg hora „Vrapčići“ i da zaplešu sa plesačima Baletnog studija „Alegro“.

Takođe, naše najmlađe zabavljaće Elena Kesić iz Vokalnog ateljea „MaMa VoX“, ali i izvođači sa Đurđevdanskog festivala, „Zagi festa“, kao i Festivala „Mali kompozitor“.

Zanimljiv dječiji program prirediće i Škola sporta „Kasper“, te Dječije carstvo – mladi pisci.