Olimpijski centar “Jahorina” organizuje novogodišnje skijanje, a jedinstvena ski-karta uključuje skijanje na jahorinskim stazama i kuvano vino ispred Olimpijskog bara.

Novogodišnje skijanje je u terminu od 22.00 časa do 2.00 časa iza ponoći, a cijena jedinstvene ski-karte je 65 KM.

U isto vrijeme u Olimpijskom baru gosti Jahorine imaće priliku da uživaju u glamuroznoj proslavi uz Bend Ajla i Gonzo, saopšteno je iz Olimpijskog centra.

U saopštenju se dodaje da nove padavine najavljuju odlične uslove za omiljene aktivnosti na snijegu, ali i boravak na planini u narednim, prazničnim danima.

Uz skijanje u dnevnom terminu od 9.00 do 16.00 časova, skijaši na Jahorini imaju priliku uživati i u noćnom skijanju svaki dan u terminu od 18.00 do 21.00 čas.

U večernjem terminu su u pogonu obje kabinske gondole, “Poljice” i “Partizan”, dok gondola “Poljice” prevozi goste na vrh do Olimpijskog bara i dostupna je za panoramsku vožnju do 23.00 časa gdje u večernjim terminima organizuju nastupe poznatih pjevač

“Na Jahorini je trenutno u pogonu kompletan vertikalni transport i svih 47 kilometara dobro pripremljenih ski-staza na kojima je za 29 dana skijalo više od 40.000 skijaša. U odnosu na isti period za decembar prošle godine broj skijaša porastao je za tri puta, dok je promet premašen za 35 odsto”, navedeno je u saopštenju.