Ovan

Posao: Trebalo bi da vam se ukaže bar jedna fina prilika da se istaknete sa novim idejama i prijedlozima za unapređenje kompletnog poslovnog procesa. Iskoristite je.

Ljubav: Pokažite strpljivost i toleranciju, ukoliko dođete u situaciju da morate da objašnjavate neke stvari dragoj osobi.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Bik

Posao: Povoljan je dan da neku od novih ideja lakše nametnete onima koji odlučuju, odnosno da budete predvodnik potpuno novog poslovnog projekta.

Ljubav: Vrlo interesantno poznanstvo vreba danas na vašem ljubavnom horizontu. Moglo bi biti vrijedno truda, jer obećava priču na duže staze.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Dobar pristup i organizacija, daju dobru osnovu da profesionalne obaveze završite na vrijeme i u granicama vremenskih očekivanja.

Ljubav: Iskušenja su moguća kada su nova poznanstva u pitanju. Moguć je ulazak u vezu sa osobom koja je zauzeta.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Rak

Posao: Budite oprezni i čuvajte se nepouzdanih saradnika ukoliko namjeravate da pokrenete inicijativu za sklapanje novih poslovnih saradnji naročito sa inostranstvom.

Ljubav: Duge rasprave i objašnjavanja bilo bi mudro da izbjegnete tokom ovog dana koliko god je to moguće.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Lav

Posao: Dosta naporan dan je pred Lavovima, pa je savjet da ne započinjete nove projekte dok niste završili sa prethodnim obavezama. Vodite računa o papirologiji, dokumentaciji.

Ljubav: Slobodni predstavnici bi mogli doći u pravo iskušenje kada su nova poznanstva u pitanju. Osoba bi mogla biti pomalo, tajanstvena i nedodirljiva, što vam svakako može predstaviti pravi izazov.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Djevica

Posao: Ukoliko ste uspješno okončali prethodne obaveze trebalo bi da se konkretnije uhvatite u koštac sa novim profesionalnim izazovima. Budite precizni i detaljni.

Ljubav: Suvišno analiziranje i vraćanje u prošlost, moglo bi da vas odvede u suprotnom smjeru od onog koji želite.

Zdravlje: Promjenljivo raspoloženje.

Vaga

Posao: Pokušajte da izbjegnete ozbiljnije verbalne rasprave sa nadređenima, samo ćete sebi napraviti zastoj.

Ljubav: Vrijeme je da pretresete svoje partnerske odnose i sve ono što ne štima i čime ste nezadovoljni pokušate zajednički otkloniti.

Zdravlje: Osjetljivost donjeg dijela leđa, kukova.

Škorpija

Posao: Možete dobiti interesantan prijedlog od nekoga ko bi htio da se udruži sa vama i da pokrenete privatni biznis.

Ljubav: Postoji mogućnost ulaska u vezu i savjet je da ne budete pretjerano neodlučni.

Zdravlje: Stres i napetost ćete najbolje izbaciti fizičkom aktivnošću.

Strijelac

Posao: Još jedan vrlo dobar dan je pred Strijelčevima. Budite spremni na sve, iskoristite sva svoja znanja i iskustva, to će biti karta za neka buduća vremena.

Ljubav: Uz malo sreće i dozu razumijevanja druge strane, realno je da vam se napor da neke stvari u vašem odnosu popravite isplati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Problemi vas mogu očekivati u dijelu komunikacije i organizacije, gdje su mogući nesporazumi i razmimoilaženja u sagledavanju kompletne poslovne situacije.

Ljubav: Sitne čarke i prepucavanja pokušajte da zaobiđete danas. Nisu vam još i na ljubavnom planu potrebni nesporazumi u komunikaciji.

Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja.

Vodolija

Posao: Ne požurujte ništa i nikoga, pustite da stvari teku svojim tokom i nema razloga da ne završite uspješno sve što ste za danas naumili.

Ljubav: Pozitivna energija vas očekuje i na emotivno-ljubavnom planu, što u prevodu znači da je povoljan momenat da preduzmete konkretne korake u cilju poboljšanja postojećih odnosa.

Zdravlje: Pokušajte da nađete neophodni balans između obaveza i odmora.

Ribe

Posao: Manje-više sve bi trebalo da bude iznad prosjeka, pa čak i uz uobičajeno rasipanje energije zbog brzog tempa koji je neophodan za kvalitetno privođenje kraju preuzetih poslovnih obaveza.

Ljubav: Nastavite u istom smjeru sa istom energijom, mnogo toga imate zajedničkog sa osobom koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Odlično.