Ovan

Posao: Još jedan vrlo dobar i aktivan dan je pred tipičnim Ovnovima da punim gasom krenu ka zacrtanim ciljevima. Imajte dovoljno razumijevanja za one malo sporije.

Ljubav: Imate finu priliku da dragoj osobi poklonite posebnu pažnju i razumijevanje i na taj način izgladite neke nesuglasice iz prethodnog perioda.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Bik

Posao: Sasvim solidan danje pred Bikovima, da u dobrom raspoloženju i uz podršku i adekvatno razumijevanje od strane bliskih saradnika sve zacrtane obaveze na vrijeme realizuju.

Ljubav: Solidne su šanse da očekujete bar jedno prijatno iznenađenje od strane osobe koju ste nedavno upoznali. Budite opušteniji.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Potražite saradnju i pomoć provjerene osobe iz najbližeg poslovnog okruženja možda će vam danas biti potrebna.

Ljubav: Ukoliko ste raspoloženi za flert i koketiranje, evo dana da se opustite i uživate. Prilika će biti više.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Rak

Posao: Provjerite sve detalje prije nego što se upustite u nove projekte, tako ćete poštjedeti sebe komplikacija kada je realizacija u pitanju.

Ljubav: Lijep je dan za druženje u krugu prijatelja. Iskoristite ga da se opustite i ispričate, prijaće vam.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Lav

Posao: Pokušajte da završite sve zaostale obaveze na vrijeme, kako vam nadređeni ne bi prigovarali. Smanjite napetost.

Ljubav: Moguće je da vas obuzmu trenuci strasti, ali za neku ozbiljniju priču sa dužim vremenskim rokom trajanja sačekajte povoljniji period.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Djevica

Posao: Ne zalećite se sa prihvatanjem novih obaveza, prethodno provjerite da liste sve prethodne arhivirali.

Ljubav: Prioritet većini Djevica tokom ovog dana trebalo bi da bude posvećenost aktuelnom stanju svog privatnog života i održavanju već postojećih partnerskih odnosa.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Iskoristite malo svoje diplomatske vještine kada je komunikacija sa nadređenima u pitanju, kako biste izbjegli veće nesporazume.

Ljubav: Ljubavna sfera mogla bi vam danas biti u totalno drugom planu, prvenstveno zbog opterećenosti poslovnim obavezama.

Zdravlje: Osjetljivost donjeg dijela leđa, kukova i dalje vam može zadavati izvesne probleme.

Škorpija

Posao: Dosta komunikacije i novih kontakata je pred Škorpijama. Neka vrata vam se mogu otvoriti kada su novi dogovori i poslovne saradnje u pitanju. Samo naprijed.

Ljubav: Moguć susret sa novom simpatijom prema kojoj gajite izvjesne emocije. Nemojte se ustručavati da otvoreno saopštite svoje namjere.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Strijelac

Posao: Pred Strijelčevima je još jedan vrlo povoljan dan da se svojim maksimalnim angažovanjem izdignu iznad prosjeka na profesionalnom planu. Samo naprijed.

Ljubav: Dosta toga će zavisiti od želja i raspoloženja druge strane, a vi dajte svoj doprinos i nekim finim gestom obradujte osobu do koje vam je stalo.

Zdravlje: Moguća osjetljivost kukova i zglobova.

Jarac

Posao: Ne budite kruti u svojim stavovima i ne inatite se pred nadređenima ma koliko vi bili u pravu, ne mora uvijek da bude vaša posljednja.

Ljubav: Nemojte žuriti i donositi ishitrene odluke u sferi ljubavi. Pažljivo sagledajte aktuelnu situaciju, ne bi trebalo da imate razloga za veće nezadovoljstvo.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vodolija

Posao: Motivišite se dodatno i spremno se suočite sa profesionalnim izazovima, imaćete realne šanse da sve prepreke uspješno savladate i privedete kraju sve zacrtane ciljeve.

Ljubav: Astrološki aspekti najavljuju više zanimljivih susreta i prilika za uspostavljanje kontakata sa potpuno novim osobama na ljubavnom polju. Uživajte u prijatnom društvu za početak.

Zdravlje: Osim fizičkog umora nema značajnijih upozorenja po pitanju zdravlja.

Ribe

Posao: Jedan od uspješnijih dana mogao bi biti pred Ribama da bez većih prepreka završe zacrtane obaveze.

Ljubav: Uživajte u novim poznanstvima, družite se, izlazite i budite nasmijani i pozitivni.

Zdravlje: Odlično.