Ovan

Posao: Kraj radne sedmice tipični Ovnovi dočekuju puni elana i novih ideja, za čiju realizaciju će ipak morati da sačekaju sljedeći poslovni ciklus.

Ljubav: Ovaj dan nikako nije povoljan za nove početke ili za promjene u postojećim partnerskim odnosima. Lagana priča bez mnogo mudrovanja biće sasvim dovoljna.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Odličan radni dan očekuje većinu Bikova da uspješno zaokruže prethodni i iznesu prijedloge za još bolji naredni poslovni period.

Ljubav: Bez obzira da li ste slobodni ili ne, danas je realno očekivati da vam zagolica maštu pojava potpuno nove interesantne osobe na ljubavnom polju.

Zdravlje: Obratite pažnju na kukove, koljena i opterećenje nogu.

Blizanci

Posao: Posljednjeg dana radne sedmice Blizance očekuju iskušenja, prije svega u komunikaciji i pripremi planova za nove profesionalne obaveze. Ne ustručavajte se da zatražite pomoć.

Ljubav: Ukoliko je vaša pažnja usmjerena ka jednoj, a do vas dopiru pozitivne vibracije od druge osobe, dobro razmislite o prioritetima, kako ne bi ispalo od svega – ništa.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Sasvim korektan radni dan očekuje tipične predstavnike Rakova da uspješno završe sve postavljene profesionalne zadatke.

Ljubav: Danas nije realno očekivati bilo kakve bitnije promjene na vašem ljubavnom polju, a vi se potrudite da makar kvalitetno provede zajedničke trenutke sa voljenom osobom.

Zdravlje: Osim osjećaja fizičkog umora, nema ozbiljnijih upozorenja.

Lav

Posao: Teže i sporije nego što ste očekivali, ipak stižete da ostvarite zacrtane ciljeve. Potrudite se da izbjegnete ili makar ublažite verbalne konflikte sa nekim od nadređenih osoba.

Ljubav: Ovaj dan bi mogao da nagovijesti početak znatno povoljnijeg perioda za dešavanja u sferi ljubavi, ali i vašu aktivniju ulogu.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Djevica

Posao: Osjećaj umora je objektivno prisutan na kraju radne sedmice kod Djevica, stoga privodite lagano započete obaveze, a za nove planove biće prilika i u narednom periodu.

Ljubav: Nije loš dan da čak budete prijatno iznenađeni od strane drage osobe, ali okolnosti nisu baš povoljne za vaše konkretne akcije na polju ljubavi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Osnovne poslovne zadatke privedite kraju i ne uzbuđujte se previše ukoliko vas posljednjeg radnog dana u sedmici zatrpaju dodatnim profesionalnim obavezama.

Ljubav: Danas će vam trebati malo više strpljenja i razumijevanja, ako želite da ublažite kritike koje dolaze od drage osobe koja je iz nekog razloga nezadovoljna.

Zdravlje: Osjetljivost kostiju i zglobova.

Škorpija

Posao: Većina Škorpija ovaj petak trebalo bi da provede najviše angažovana u sferi komunikacije i sklapanju novih profesionalnih dogovora.

Ljubav: Pojava potpuno nove interesantne osobe na vašem ljubavnom horizontu dosta obećava. Vi biste trebali odigrati sljedeći potez. Uživajte, jer vrijedi truda.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Strijelac

Posao: Vrlo pozitivan poslovni stimulans dolazi do većine osoba rođenih u znaku Strijelca na kraju radne sedmice. Hrabro naprijed, ali nema razloga za pretjeranom žurbom.

Ljubav: Opušten ljubavni dan u najavi vam poprilično može zatalasati uspostavljanje kontakta sa novom tajnovitom osobom i otvoren poziv na flert, avanturu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Povoljan radni dan mogu očekivati tipični Jarčevi da uspješno i u skladu sa svojim planovima okončaju sve svoje profesionalne obaveze.

Ljubav: Novo poznanstvo donosi vam mogućnost ulaska u ozbiljnu vezu, pa ukoliko vam je to u interesu, a vjerujemo da jeste, samo naprijed.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Posljednjeg radnog dana u sedmici većina Vodolija bi mogla da bude u svom elementu, prije svega kada su nove ideje i planovi za buduće poslovne projekte u pitanju.

Ljubav: Draga osoba bi mogla danas da vas iznenadi nekim finim znakom pažnje ili poklonom. Uzvratite istim intenzitetom i uživajte.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Ribe

Posao: Kvalitetno i uspješno privođenje kraju poslovnih zadataka za ovu sedmicu izvjestan je scenario za većinu Riba. Trebalo bi da budete više nego zadovoljni postignutim.

Ljubav: Ukoliko ste naumili da nešto u svom partnerskom odnosu mijenjate, samo naprijed, imate povoljne okolnosti da u tome uspijete.

Zdravlje: Odlično.