Ovan

Čak će i rizične investicije i poslovni potezi da se ispostave kao uspješni. Epilog može biti odličan posao koji ćete danas sklopiti, a koji vam može donijeti dugoročni boljitak na finansijskom planu. Dalje zbližavanje s partnerom može vas povesti u pravcu formalizacije odnosa. Očekuje vas razgovor o zajedničkoj budućnosti. Alergija.

Bik

Pozitivan ishod pregovora donijeće vam veliki uspjeh na dugoročnom nivou. Nezaposolene Bikove očekuje važan razgovor za posao, kao i novi početak. Prelazite granicu prijateljstva sa osobom koja vam se dopada, a s kojom ste se do sada viđali samo u nekom okruženju koje vam nije dopuštalo prvi korak. Lakša upala pluća.

Blizanci

Današnji dan može obilježiti potpisivanje važnog ugovora, a u pitanju može biti dugoročna saradnja. Očekuje vas povišica ili bonus zbog dobrih rezultata. Impulsivniji ste nego inače, pa se možete naći u iskušenju da bez razmišljanja uletite u uzbudljivu ljubavnu aferu. Grebuckanje grla.

Rak

Danas možete da saznate za neke manipulacije ili spletke. Imate tajne neprijatelje i postoji mogućnost da neko od njih pokušava da vas podrije i da ugrozi vašu reputaciju. Emocionalna blokada i neko nezadovoljstvo mogu obilježiti ovaj dan. Kao da je između vas i partnera u isti mah i sve u redu i zapravo ništa nije u redu. Nervoza.

Lav

Odličan dan za poslovne pregovore i potpisivanje ugovora. Danas ćete postići velikii uspjeh na poslu, posebno se oslonite na svoju intuiciju koja je izuzetno izoštrena u ovom periodu. Nesuglasice u vezi s partnerom mogu obilježiti današnji dan. Neophodno je kompromisno rješenje. Više se odmarajte.

Djevica

Kraće poslovno putovanje može obilježiti ovaj dan. Danas ćete zablistati na poslu, pa su moguća priznanja i pohvale. Psihički ste osjetljiviji i nestabilniji nego prije. Ne pridajite značaj negativnim komentarima partnera, jer su moguće rasprave i razmirice. Osjetljivost pluća.

Vaga

Ukoliko planirate da podignete kredit, prvo se dobro raspitajte o svim detaljima koje vam banka nudi. Mogući su previdi. Gubitak kontrole nad emocijama može biti opasan po vas ovog dana. Postoji mogućnost da se zaljubite u pogrešnu osobu. Nervozni ste.

Škorpija

Ukoliko danas budete načinili mudar poslovni potez, postoji velika mogućnost da ćete sebi donijeti finansijski uspjeh na duge staze. Danas izbjegavajte osjetljive teme s partnerom, jer su mogući konflikti. Slobodne Škorpije mogu da se zaljube u neku osobu s posla. Bolovi u koljenima.

Strijelac

Danas može da vam iskrsne važno poslovno putovanje ili možete imati važan poslovni sastanak na kojem ćete donijeti izuzetno važne odluke. Očekuje vas izuzetno lijep izlazak u društvo i lijepi trenuci s partnerom. Slobodni Strijelčevi danas mogu sresti srodnu dušu, i to na nekoj zabavi ili proslavi. U punoj ste kondiciji.

Jarac

Danas neki kolega ili saradnik može da vas isprovocira na poslu. Bilo da je riječ o zajedljivom komentaru ili kritici, najbolje bi bilo da ne obraćate pažnju. Porodični problemi danas mogu da se nađu na dnevnom redu rješavanja problematičnih situacija. Počnite sa rekreacijom.

Vodolija

Akcenat ovog dana je na poslovnom sastanku. Ukoliko ste nezaposleni očekuje vas važan razgovor za posao, a po svemu sudeći, biće više nego uspješan. Postoji mogućnost nekog kraćeg putovanja u dvoje, koje će biti ispunjeno intenzivnim ljubavnim uživanjima. Smanjite broj cigareta.

Ribe

Negativna energija ovog perioda može se manifestovati u vidu zavidne konkurencije ili nekih kolega, pa svoje poslovne tajne i ciljeve nemojte nikome odavati. Ovaj dan obilježiće lijepa atmosfera između vas i partnera. Mnogo zadovoljstva, razmjene nježnosti i osjećanja učiniće ovaj dan nezaboravnim. Infekcija grla.