Ovan

Ovnove koji traže posao očekuje odlična poslovna ponuda i važan razgovor za posao. Divno raspoloženje biće upotpunjeno lijepim putovanjem u dvoje. Slobodnim Ovnovima predstoji poznanstvo sa jednom fatalnom Vagom ili Blizancem. Problem sa urogenitalnim sistemom.

Bik

Očekuje vas povišica plate ili vanredni finansijski dobitak. Puni ste optimizma i to prenosite na prijatelje i partnera. Očekuje vas lijep i harmoničan dan u društvu partnera. Pred vama je danas bogat društveni život i izlazak na kojem ćete se sjajno provesti. Promijenite režim ishrane.

Blizanci

Ovo je dan kada ćete biti u svom elementu, a vaše samopouzdanje i radni elan doprinijeće tome da dobijete priznanja i pohvale od strane nadređenih. Mnogi Blizanci mogu se danas naći na ljubavnoj prekretnici. Jednostavno, kao da ste se umorili od svega i želite nešto bitno da promijenite na svom ljubavnom planu. Glavobolja.

Rak

Danas vas očekuje važan poslovni razgovor, a s tim u vezi može biti promjena vašeg ranije zacrtanog plana. Raspoloženi ste za ljubav i zračite posebnim magnetizmom. Pred vama je dan prepun harmonije i romantike, a vaš odnos s partnerom karakteriše sve veće zbližavanje. Dobro se osjećate.

Lav

Planete su vam posebno naklonjene ako planirate početak biznisa, a moguće je da će se u vaše poslovanje uključiti neki vaš prijatelj. Lavovi koji su u vezi planiraju danas putovanje, a misli su im okrenute ka nekim egzotičnim destinacijama gdje će uživati s partnerom. Više se odmarajte.

Djevica

Očekuje vas poslovno putovanje i uspješni pregovori s inostranstvom ili poslovnim saradnicima koji žive daleko od vas, u nekom drugom gradu. Reagujte pravovremeno i ispravite neku nepravdu između vas i partnera. Posvetite mu više pažnje. Osjetljivost grla.

Vaga

Ovaj dan može proteći u znaku nekih priznanja i pohvala od strane vaših prepostavljenih. Što je najvažnije, bićete zadovoljni sobom. Uprkos tome što ne volite da miješate posao i ljubavni život, ovaj dan vam donosi posebno iskušenje. Postoji mogućnost da uđete u vezu s nekom osobom koju ćete upoznati preko posla. Izbjegavajte energetska pića.

Škorpija

Ako odavno priželjkujete neku promjenu na poslu ili da čak promijenite radno mjesto, ovo je savršen dan za ta rješenja. Ukoliko ste već duže vrijeme nezadovoljni svojom vezom, ovaj dan uživate posebnu naklonost zvezda za rješenje problema, jer najobičniji razgovor može imati izvanredan efekat. Depresivni ste!

Strijelac

Ovaj dan posvetite rješavanju dugotrajnih problema. Ako imate neke neporazume ili problematičan odnos sa nekim poslovnim saradnicima, danas će vam poći za rukom da izgladite odnose. Očekuje vas lijep izlazak s partnerom, a moguće je i neko kraće putovanje. Puni ste energije.

Jarac

Akcenat je u potpunosti na finansijama, a mudri poslovni potezi mogu u značajnoj mjeri popraviti vaše finansijsko stanje, i to na duže staze. Prilika za flert biće na svakom koraku, pa ćete na taj način moći da pronađete i svoju srodnu dušu. Više se odmarajte.

Vodolija

Danas će biti važno da budite strpljivi i istrajni, jer možete naići na neke prepreke i neizvjesnost u vezi sa važnim poslom. Ljubav i posao se danas u velikoj mjeri prepliću, pa se danas možete upustiti u ljubavnu vezu sa nekom osobom sa kojom poslovno sarađujete. Uradite mamografiju.

Ribe

Ukoliko budete slušali svoju intuiciju, načinićete dobre poslovne poteze i proširiti poslovnu saradnju. Slobodne Ribe mogu da upoznaju jednog fatalnog Bika ili Raka. Ribe koje su u vezi očekuje lijep i harmoničan period s partnerom. Osjetljivost stomaka.