Ovan

Puni ste samopouzdanja, a akcenat je na društvenim okupljanjima i važnim poslovnim sastancima. Divno raspoloženje obilježiće ovaj dan i na ljubavnom planu. Pred vama je veoma romantično veče i izlazak s partnerom i mnogo lijepog druženja s prijateljima. Izbacite gazirana pića.

Bik

Poseban uspjeh očekuje one Bikove koji se bave finansijama, naročito ako se bavite inostranim poslovima. Dobro se slažete s partnerom i uživate u toplini kakvu pruža lijepa porodična atmosfera. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju interesantnu osobu na poslu. Više se krećite.

Blizanci

Vaše komunikativne vještine doći će do izražaja, pa ćete poseban uspjeh postići ako budete u ulozi glavnog pregovarača. Planirate zajednički odmor s partnerom. Pred vama je jedan veoma uzbudljiv i lijep period koji ćete podeliti s voljenom osobom. Hronično ste umorni.

Rak

Danas ćete jasno sagledati svoju poslovnu situaciju i definisati šta je to što zaista želite. Budući da inače važite za jedan vizionarski i maštovit znak, danas vam se može javiti vizija kako da ostvarite vaš dugoročni cilj. Vrlo ste raspoloženi za ljubav i nježnost. Harmoničan period s partnerom, prepun ljubavne idile. Dobro se osjećate.

Lav

Danas ćete biti u centru pažnje na poslu, pojavićete se u ulozi lidera koji donosi veoma krupne odluke od presudnog značaja za budućnost vašeg poslovanja. Slijedite glas svoje intuicije, jer će vam taj glas dati najbolji putokaz ka uspjehu. Pred vama je uzbudljiva i strastvena ljubavna avantura. Visok pritisak.

Djevica

Nezaposlene Djevice mogu da dobiju fantastičnu poslovnu ponudu. Djevice koje imaju privatan biznis očekuje veliki finansijski dobitak. Ovaj dan može da vam donese poznanstvo sa jednom veoma zanimljivom, ali pomalo čudnom osobom. Boravite više na otvorenom, na vazduhu.

Vaga

Danas će vam mnoge stvari lakše ići od ruke, pa vas očekuje završetak veoma važnog dijela posla. Konačno ćete moći da odahnete, jer ćete uspjeti da ispunite krajnji rok. Dan ispunjen atmosferom uzbudljive avanture. Poslovni i ljubavni plan se prepliću u ovom periodu, pa postoji mogućnost da se zbližite sa nekom osobom koju poznajete preko posla. Glavobolja.

Škorpija

Ukoliko rješavate pitanje promjene sjedišta firme ili imate u planu kupoprodaju neke nekretnine, ovaj dan može da vam donese veliki uspjeh. Škorpije se danas mogu naći u velikom iskušenju da se upuste u tajnu vezu. Pred vama je veoma uzbudljiva i strastvena ljubavna avantura. Problemi sa zubima.

Strijelac

Nestabilna situacija na poslu zahtijevaće dodatna prilagođavanja. Najbolje bi bilo da primijenite rezervni plan. Romantičan sastanak obilježiće ovaj dan. Slobodne Strijelčeve očekuje izlazak sa jednom pomalo nepredvidivom osobom, pa su moguća neka iznenađenja, ali je riječ o prijatnim i lijepim zbivanjima. Osjetljivost grla.

Jarac

Budite jasni prilikom komunikacije na poslu, jer postoji mogućnost nesporazuma sa poslovnim saradnicima. Preuzimate previše odgovornosti na sebe, a to se preliva i na vaš ljubavni lan. Ponekad se zaboravite i ne uživate u životu koliko bi trebalo, zato se opustite i prepustite čulima. Više se odmarajte.

Vodolija

Nova poslovna ponuda može obilježiti ovaj dan. Moguća je dilema, jer vam neće odgovarati baš sve okolnosti i uslovi rada. Situacija zahtijeva kompromisno rješenje. Vodolije koje su u braku prolaze kroz period jednog porodičnog zemljotresa. Očekuju vas velike promjene. Glavobolja.

Ribe

Poslovno putovanje može obilježiti ovaj dan. Očekuje vas finansijski uspjeh, posebno ako se bavite bankarstvom ili radite na berzi. Atmosfera ovog dana protiče u znaku obnavljanja komunikacije sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti, a do kojeg može doći čak i kroz slučajan susret. Osjetljivost stomaka.