Ovan

Što se tiče današnjih krupnih poslovnih poteza, nemojte se zaletati i prihvatiti da uđete u rizične poslovne poduhvate. Neophodno je da se strpite i prvo sve dobro preispitate. Osoba u znaku Vage ili Blizanca može u vama da probudi duboka osjećanja i veliku strast. Vrtoglavica.

Bik

Postoji velika mogućnost dalekog putovanja, a mnogi Bikovi mogu preći i na duži period u drugu zemlju. Očekuje vas veliki uspjeh. Bikovi koji su nezadovoljni svojom vezom ili brakom vjerovatno već duže vrijeme razmišljaju o raskidu. Uprkos tome što niste skloni drastičnim promjenama i preokretima, ušli ste u period kada ćete izaći iz svoje zone komfora. Više se krećite.

Blizanci

Ovaj period je idealan za krupne odluke na poslovnom planu. Ukoliko planirate da započnete privatan biznis, uživate posebnu naklonost zvijezda. Na ljubavnom planu nestabilna situacija. Neka neizvjesnost u vezi s partnerom može mučiti Blizance koji su nedavno ušli u vezu. Počnite sa rekreacijom.

Rak

Uprkos tome što vas još pomalo muči neko razočaranje u jednog saradnika, pred vama je početak nove uspješne saradnje. Slobodni Rakovi mogu upoznati novu osobu koja će ih potpuno opčiniti. Rakove koji su u vezi očekuje period daljeg zbližavanja s partnerom. Dobro se osjećate.

Lav

Ovaj dan može obilježiti rad na novom projektu ili možete sklopiti novu poslovnu saradnju. Nezaposleni Lavovi mogu dobiti atraktivnu ponudu od strane neke strane kompanije. Nesuglasice u okviru porodice mogu da se jave u vezi sa nekim starim problemom. Moguće su rasprave, a rješenje situacije podrazumijevaće kompromis. Infekcija grla.

Djevica

Moguće je proširenje kruga odgovornosti. Saradnja sa inostranstvom i daleka putovanja mogu biti okosnice najvažnijih zbivanja. Period krupnih odluka je pred vama. Mnoge Djevice koje su u vezi mogu donijeti odluku o formalizaciji odnosa s partnerom. Osjetljivost grla.

Vaga

Uvodite nove metode rada i neke dodatne promjene na poslu gotovo da su neizbježne. Situacija zahtijeva prilagođavanje. Nalazite se na ljubavnoj prekretnici. Vaš odnos s partnerom može zapasti u krizu, situacija zahtijeva momentalno rješavanje nekog starog problema. Problem s hormonima.

Škorpija

Problemi pravne prirode mogu danas da proizvedu zastoj na poslu. Problem ćete uspješno prevazići angažujući pravi tim saradnika. Nesuglasice s partnerom mogu obilježiti ovaj dan. Proći ćete kroz turbulentan period. Vrtoglavica.

Strijelac

Današnji dan može obilježiti višestruki priliv novca. Finansijska pitanja dominiraju atmosferom, a dobici i uspješni poslovni potezi donijeće vam veliko zadovoljstvo. Ne preporučuje vam se ulazak u tajnu vezu, ma koliko snažno iskušenje bilo. Imate tajnog obožavatelja, a to ćete uskoro i otkriti.

Jarac

Postoji velika mogućnost da počnete da radite na novom radnom mjestu ili vas očekuje premještanje u novo sjedište firme. Ulazak u novu vezu očekuje slobodne Jarčeve. Oni koji su nezadovoljni svojom vezom ili brakom, mogu donijeti odluku o razvodu i potražiti sreću na drugoj strani. Više se odmarajte.

Vodolija

Dobićete priliku da riješite neki veliki problem koji već duže vrijeme vrši pritisak na vas. Ukoliko imate neki pravni problem, očekuju vas povoljne vijesti. Harmonizacija vašeg odnosa s partnerom može da obilježi ovaj period. Pred vama je odluka o zajedničkom putovanju. Budite odgovorniji prema svom zdravlju.

Ribe

Neizvjesnost u saradnji sa jednim poslovnim saradnikom može vam zadati glavobolju i učiniti vas nervoznim. Može doći do opšteg zastoja vašeg poslovanja. Problem u vezi s partnerom može se javiti kroz spletke i manipulacije nekog vašeg tajnog neprijatelja. Preduhitrite te pokušaje negativnih uticaja obelodanjivanjem informacija, jer sigurno znate o kome je riječ. Osjetljivost stomaka.