Ovan

Zakašnjenje važne isplate novca može dovesti do odlaganja važnih poslovnih koraka koji predstavljaju centralni dio vašeg poslovnog plana. Ipak, uspješno ćete prevazići ovaj problem. Romantičan ljubavni susret sa osobom koju ste nedavno upoznali obojiće ovaj dan lijepim bojama proljećne ljubavi. Problemi sa zubima.

Bik

Uprkos tome što ne volite promjenljivu poslovnu situaciju, ovaj period će vam donijeti upravo tu vrstu izazova. Nesuglasice sa partnerom i vaša nervoza mogu doprinijeti negativnoj atmosferi, prepunoj tenzije. Razgovor i zajedničko opuštanje riješiće taj problem. Više se krećite.

Blizanci

Očekuje vas veoma uspješan poslovni dan. Rezimirate proteklu nedjelju i imate mnogo razloga da budete zadovoljni. Poslovne obaveze udaljile su vas od partnera i realno niste imali vremena za to da mu se posvetite. Ovo veče vam donosi konačno više vremena za privatan život. Očekuje vas veoma lijep provod sa partnerom. Glavobolja.

Rak

Danas će vam sve ići od ruke. Uspješno ćete završiti važan dio posla, a problem može da iskrsne samo na nivou saradnje sa nekim problematičnim saradnikom. Uživate u lijepom i harmoničnom periodu sa partnerom. Rakovi koji su u vezi planiraju zasnivanje porodice i proširenje porodice. Poteškoće sa disanjem.

Lav

Odličan dan za finansije, jer će vam danas stići i neke uplate novca koje je trebalo da stignu mnogo ranije. Ovaj dan donosi vam uspjeh, posebno ako se bavite nekretninama i građevinom. Zahlađenje u vezi s partnerom možete preduhitriti, ako mu budete posvetili malo više vremena. Više se odmarajte.

Djevica

Na poslovnom planu vam se mogu pojaviti nove ponude koje mogu da najave veliku prekretnicu. Iznenadno poslovno putovanje i uspjeh u saradnji s inostranstvom mogu obilježiti ovaj dan. Ovaj dan je idealan za rješenje neke sporne situacije u okviru vaše porodice. Osjetljivost grla.

Vaga

Pravite malu rekapitulaciju poslovnih zbivanja protekle nedjelje. Zadovoljni ste uspjehom koji ste postigli, a dobili ste i pohvale pretpostavljenih. Vaša potreba za ljubavlju je pojačana i osjećate da vam je potrebno mnogo više pažnje i nježnosti. Dobro se osjećate.

Škorpija

Danas ćete biti u situaciji da improvizujete rješenje, a najbolje bi bilo da se konsultujete sa iskusnijim kolegom. Možda niste spremni da se ozbiljnije obavežete, pa slobodno to dajte do znanja i partneru da ne bi došlo do podizanja tenzije i nerazumijevanja. Prehlada.

Strijelac

Akcenat je sve vrijeme na saradnji sa stranim kompanijama ili putovanju u inostranstvu da radite. Neki stari problem počeo je ponovo da tinja između vas i partnera. Današnji dan mogu obilježiti ljubomorne scene i prepirke, ali će se sve završiti burnim izlivima strasti. Zapušen vam je nos.

Jarac

Budite oprezni u komunikaciji s poslovnim partnerima i sa nadređenima, postoji velika mogućnost nesporazuma i previda. Jedna pogrešna riječ bi mogla da vas povede stranputicom. Promjenljiva sreća na ljubavnom planu obilježiće ovaj dan. Može se desiti da taman pomislite da ste pronašli svoju srodnu dušu, a da vas ta osoba razočara. Neraspoloženi ste.

Vodolija

Akcenat današnjeg dana je u potpunosti na dogovorima i pregovorima. Ovaj dan posvetite osmišljavanju novog strateškog plana za narednu radnu nedjelju i pripremite rezervni plan. Slobodne Vodolije očekuje romantičan izlazak sa jednim lavom ili Vagom. Glavobolja.

Ribe

Posebno obratite pažnju na detalje prilikom pregovora sa novim saradnicima, postoji izvjesna doza rizika danas. Situacija na poslovnom planu će biti promjenljiva i moguća su razna iznenađenja. Različito viđenje vaše veze može da dovede do nesuglasica između vas i partnera. Osjetljivost stomaka.