Ovan

Atmosfera nepredvidljivosti okružuje ovaj dan. Moguće je iznenadno kraće putovanje, ali vas na kraju dana očekuje uspjeh i finansijski dobitak. Danas ste posebno raspoloženi za ljubav i postajete pravi magnet za suprotni pol. Očekuju vas brojne prilike za avanturu. Pred vama je romantično veče. Promijenite režim ishrane.

Bik

Danas vas očekuje neka iznenadna prepreka, tako da će biti neophodno da pripremite rezervni plan. Bikovi koji su u braku ili u vezi a koji su nezadovoljni danas mogu da donesu radikalnu odluku. Prag tolerancije je pređen, pa je moguće da danas donesete odluku o raskidu. Dobro se osjećate.

Blizanci

Danas ćete uspješno završiti rad na nekom dugotrajnom projektu. Očekuje vas vanredni finansijski dobitak. Očekuje vas avantura na nekom putovanju. Blizanci vole promjene, a današnji dan će vam upravo donujeti raznolikost uzbuđenja i posebnu dinamiku. Osjetljivost stomaka.

Rak

Promjena u sastavu tima zaposlenih biće neophodno, jer se neki saradnici nisu pokazali dobro na svojim funkcijama. Budite oprezni, u vašem radnom okruženju postoje ljudi koji su spremni na spletke i manipulacije. Ljubavni plan za Rakove danas je obavijen velom tajanstvenosti. Osjetljivost grla.

Lav

Ovaj dan prolazi u znaku kraćeg iznenadnog putovanja. Vaši poslovni pregovori trebalo bi da budu uspješni, a to će vam donijeti finansijski uspjeh na dugoročnom nivou. Ulazak u tajnu vezu predstavlja glavno iskušenje ovog dana. To može biti osoba koju ste upoznali na nekom putovanju ili preko posla. Kostobolja.

Djevica

Akcenat današnjeg dana je na finansijskom planu. Očekuje vas finansijski priliv sa više strana. Djevice koje su u vezi danas mogu da donesu odluku da ozvaniče svoj odnos. Razmišljate o proširenju porodice. Problemi sa varenjem.

Vaga

Danas vas očekuje važan razgovor sa pretpostavljenima. Ispoljite svoj diplomatski takt i stoički izdržite kritiku ili neki negativan komentar, jer sve to neće imati neke ozbiljnije posljedice po vaše ukupne rezultate i radnu poziciju. Zamjerate partneru, jer je previše okrenut poslovnim obavezama. Pad imuniteta.

Škorpija

Situacija će biti prilično nepredvidiva, tako da se može desiti da vam neke uplate kasne. Pripremite rezervni plan za nepredviđene okolnosti. Škorpije očekuje strastvena ljubavna avantura. Jedna fatalno privlačna osoba u znaku Bika ili Djevice može potpuno da vas obori s nogu. Uporan kašalj.

Strijelac

Uprkos jednoj dozi rizika i pomalo teškim poslovnim pregovorima, očekuje vas uspjeh, a to će se posebno odraziti na unapređenje finansijske situacije. Danas možete preći granice prijateljstva, jer ste počeli da osjećate mnogo više prema osobi s kojom se često viđate. Bolovi u zglobovima.

Jarac

Očekuje vas veliki uspjeh u pregovorima sa inostranstvom, a to će za posljedicu imati unapređenje vašeg poslovanja na dugoročnom nivou. Jarčevi koji već duže vrijeme osjećaju nezadovoljstvo partnerom tragaju za radikalnim rješenjem i priželjkuju veliku promjenu i jedan životni preokret. Loša cirkulacija.

Vodolija

Mogućnost višestrukih poslovnih ponuda vam ne može stvoriti ozbiljan problem, već jednu stratešku prednost, jer ćete moći da izaberete najbolju opciju. Očekuje vas ljubavna avantura na nekom putovanju. Problemi sa cirkulacijom.

Ribe

Ribe koje planiraju početak privatnog biznisa uživaju posebnu naklonost planeta, tako da je ovo pravi dan za nove početke. Danas su moguće ljubomorne scene od strane vašeg partnera. Na vrijeme otklonite sumnje, inače se stvari mogu drastično pogoršati. Bolovi u nogama.