Ovan

Ovnove danas čeka atmosfera neizvjesnosti što se tiče veoma važnog odgovora od strane jednog od ključnih poslovnih saradnika. Ovaj dan donosi vam harmoniju i sklad između vas i partnera. Slobodne Ovnove očekuje veza sa osobom u znaku Strijelca ili Vage. Variranje pritiska.

Bik

Današnji dan može da donese poseban izazov. Međuljudski odnosi mogu postati problematični u jednom trenutku. Ne savjetuje vam se da započinjete osjetljive teme i neka sporna pitanja sa partnerom, razgovor bi za tili čas mogao da se pretvori u svađu. Puni ste energije.

Blizanci

Neki vaš hobi bi mogao da se pretvori u unosan posao, a vaše originalne ideje mogli bi da vam donesu veliki finansijski uspjeh. Slobodni Blizanci danas mogu da upoznaju jednu fatalnu Vodoliju. Očekuje vas burna ljubavna avantura. Stomačni problemi.

Rak

Ukoliko budete slušali svoju intuiciju, uspješno ćete završiti jedan veoma važan dio vašeg poslovnog plana. Čuvajte svoje poslovne tajne od konkurencije. Postoji osoba koja vam se već duže vrijeme dopada na poslu, a upravo sa tom osobom postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu. Promijenite režim ishrane.

Lav

Ovaj dan donosi vam pozitivnu energiju koja može da vam pomogne da završite jedan veoma važan posao. Očekuju vas harmonizacija odnosa sa partnerom, a slobodne Lavove očekuje uzbudljiva ljubavna avantura. Dobro se osjećate.

Djevica

Neočekivane situacije na poslu zahtijevati kompromisno rješenje, kao i primjenu rezervnog plana. Ovaj dan donosi vam posebno iskušenje u vidu mogućnosti da uđete u vezu sa osobom koja nije slobodna. Osjetljivost stomaka.

Vaga

Ovaj dan donosi vam rekapitulaciju prošlonedjeljnih rezultata. Slobodne Vage privlače pažnju suprotnog pola na svakom koraku. Postajete magnet za ljubav, pa vas očekuje flert, čak i od strane onih osoba sa kojim ne bi bilo mudro da se zbližite. Pad imuniteta.

Škorpija

Danas će vam sve polaziti lakše od ruke, tako da ćete uspjeti da završite jedan od najvažnijih dijelova vašeg unaprijed zacrtanog poslovnog plana. Škorpije su danas posebno raspoložene za ljubav, to se osjeća u vazduhu, pa se može desiti da bez razmišljanja uletite u jednu veoma uzbudljivu i strasnu avanturu. Izbejgavajte alkoholna pića.

Strijelac

Važno je da što je više moguće osluškujete svoju intuiciju, jer će vas upravo taj glas povesti putem uspjeha. Atmosfera na ljubavnom planu prepuna je nekog erotskog elektriciteta. Danas možete da se upustite u avanturu koja se zasniva više na fizičkoj privlačnosti nego na emocijama. Dobro se osjećate.

Jarac

Uprkos problemima u međuljudskim odnosima i nepredviđenim preprekama, vaši rezultati su natprosječni. Jarčevi koji su u braku sve vrijeme se nalaze u jednoj vrsti krize. Loša cirkulacija.

Vodolija

Uprkos neizvjesnoj situaciji koju donosi novi početak, atmosfera koja vlada na poslu ukazuje na sjajne izglede i uspješnu budućnost. Slobodne Vodolije očekuje ljubavna avantura sa jednim zanimljivim Lavom ili Vagom. Problemi sa cirkulacijom.

Ribe

Današnji dan može da vam donese neočekivane vijesti od strane poslovnih saradnika. Neki novi uslovi u vašoj saradnji mogu u značajnoj mjeri da zahtijevaju kompromisno rješenje sa vaše strane. Ljubavna avantura sa osobom u znaku Vodolije oživjeće sva vaša čula. Ribe koje su u braku očekuje dalja harmonizacija odnosa sa partnerom. Lakša upala pluća.