Ovan

Dominantna tema ovog dana predstavljaju vijesti od strane nekih poslovnih saradnika. Današnji dan protiče u znaku lijepe i harmonične atmosfere između vas i partnera. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Vage. Variranje pritiska.

Bik

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom ili vaš posao podrazumijeva rad sa finansijama, ovaj dan može da vam donese ogroman uspjeh. Bikovi koji su u braku ili u vezi uživaju u harmoniji i skladu, zajedno sa svojim partnerom i u krugu porodice. Dobro se osjećate.

Blizanci

Ukoliko ste konkurisali za novo radno mjesto, postoji mogućnost da dobijete posao, ali ne pod onim uslovima koje ste očekivali. Slobodni Blizanci danas mogu da upoznaju jednu fatalnu Vagu. Pred vama je ljubavna avantura o kakvoj ste dugo maštali. Stomačni problemi.

Rak

Današnji aspekti djeluju upozoravajuće, jer do vas mogu doći neke glasine i spletke. Danas možete saznati da vam je neko od saradnika radio iza leđa. Rakove danas očekuje jedan veoma lijep i romantičan dan na ljubavnom planu. Promijenite režim ishrane.

Lav

Ovaj dan donosi svim Lavovima veoma važan sastanak ili proširenje poslovne saradnje sa saradnicima iz inostranstva. Lavovi koji su u vezi mogu da očekuju dalje zbližavanje sa partnerom, a slobodne Lavove očekuje novo poglavlje na ljubavnom planu. Kašalj.

Djevica

Djevice koje se bave kreativnim radom, očekuje veliki uspjeh. Ukoliko se bavite pisanjem, vaša knjiga naučni rad može doživjeti uspjeh. Ovaj dan donosi vam mnogo pozitivne energije, pa će Djevice koje su u braku uživati u harmoniji i toplini svog doma. Osjetljivost stomaka.

Vaga

Ukoliko želite da promijenite posao, ovaj dan je odličan za pregovore na tu temu. Slobodne Vage mogu da se upuste u avanturu sa jednim neodoljivo privlačnim Lavom. Vage koje su u vezi mogu danas naići na neke probleme i nesporazume u odnosu sa partnerom. Pad imuniteta.

Škorpija

Ovaj dan protiče u znaku važnih vijesti od strane poslovnih saradnika iz inostranstva. Postoji mogućnost da ćete morati da prilagodite unaprijed zacrtani plan nekim novim okolnostima. Škorpije danas mogu da imaju poseban dan na ljubavnom planu. Očekuje vas burna ljubavna avantura sa osobom u znaku Bika ili Raka. Smanjite pušenje.

Strijelac

Ukoliko ste nezadovoljni postojećim radnim mjestom, danas možete da se aktivirate u pogledu promjene posla, jer vas planete podržavaju u tome. Ukoliko ste u vezi, danas vam partner može prirediti neko lijepo iznenađenje. Slobodne Strijelčeve očekuje romantičan izlazak sa jednim blizancem.

Jarac

Uprkos tome što pregovori mogu biti prilično naporni, vi ćete uspješno prezentovati svoje ideje i vaši poslovni prijedlozi biće prihvaćeni. To će vam donijeti sklapanje ugovora na dugoročnom nivou. Jarčevi koji su u braku mogu da prolaze kroz jednu etapu krize. Očekuju vas veliki preokret je na ljubavnom planu. Loša cirkulacija.

Vodolija

Vodolije očekuje velika promjena na poslovnom planu. Slobodne Vodolije mogu da se zatekli u dilemi. Može se desiti im se dopadaju dvije osobe u isti mah. Tu dilemu najbolje će riješiti samo vrijeme. Problemi sa cirkulacijom.

Ribe

Profesionalna orijentacija može biti dominantna tema ovog dana. Ljubavna avantura sa osobom u znaku Škorpije može obilježiti ovaj dan. Ribe koje su u braku očekuje važan dogovor sa partnerom. Problemi sa cirkulacijom.