Ovan

Možete se otisnuti u rizične investicije, jer vam upravo rizik donijeti najveće finansijske dobitke u ovom periodu. Ljubavna avantura može se vrlo brzo pretvoriti u nešto mnogo više od onoga što ste u početku očekivali. Variranje pritiska.

Bik

To će prije svega osjetiti na poslovnom planu, u vidu velikih preokreta, nestabilne situacije i uspona i padova. Oni koji su nezadovoljni svojom vezom, pod ovim planetarnim aspektima mogu da donesu radikalne odluke i raskinu s partnerom. Unosite više tečnosti u organizam.

Blizanci

Iskoristite ovo vrijeme za osmišljavanje novog poslovnog plana i razmislite o tome da unesete neke novine u dosadašnji način rada, jer bi vam to moglo donijeti dodatni uspjeh prednost u odnosu na konkurenciju. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa jednom fatalnom Vodolija ili Vagom. Stomačne tegobe.

Rak

Ovaj dan Rakovima donosi priliku da uspostave kontakte sa pravim poslovnim saradnicima. Neki vaši saradnici pokazali su se kao nefunkcionalni i nedorasli poziciji koju ste im dodijelili. Rakove očekuje veoma lijep i romantičan dan na ljubavnom planu. Promijenite režim ishrane.

Lav

Očekuju vas veliki izazovi, pa bi bilo najbolje da pripremite jedan detaljan poslovni plan koji će vam omogućiti da poštujete prioritete i da prvo uraditi ono što je najvažnije. Očekuje vas bogati društveni život: mnogo udruženja, izlazak sa prijateljima, romantični izlasci sa partnerom i prelijepi trenuci u okviru porodice. Dobro se osjećate.

Djevica

Budući da vas očekuju noviteti na poslu više velikih preokreta neophodno da napravite jedan detaljan poslovni plan kako bi ste uspješno funkcionisali tokom naredne nedjelje. Očekuje vas dalje zbližavanje sa partnerom. Osjetljivost stomaka.

Vaga

Vage koje su nezadovoljne poslom i žele da promijene svoje radno mjesto, sada upravo imaju podršku planeta za radikalne preokrete. Privlačite poglede gdje god se krećete, pa su moguće udvaranja na svakom koraku. Postoji čak mogućnost jedne delikatne situacije da vam se udvara neko od pretpostavljenih. Pad imuniteta.

Škorpija

Škorpije se nalaze u jednom posebno osjetljivom periodu, su mogući nepredvidljivi obrti prilikom pregovora. Može se desiti da naiđete na veoma teške pregovarače sa kojima nećete lako postići uslove poslovanja kakvi vama odgovaraju. Očekuje vas burna ljubavna avantura sa osobom u znaku Bika ili Raka. Upala glasnih žica.

Strijelac

Ovaj dan donosi vam jednu lakoću u poslovanju i pregovorima, a mnoge stvari veoma će vam lako poći za rukom. Strijelčevi koji su u braku mogu naići na neke veće probleme u okviru porodice. Problematičnu situaciju moći će da prevaziđu zajedničkim razgovorom sa partnerom. Povišena temperatura.

Jarac

Nedjelja iza vas bila je uspješna i možete sa zadovoljstvom da se osvrnete na postignute rezultate. Jarčevi koji su u braku tokom ovog vikenda mogu da prolaze kroz jednu etapu krize. Ukoliko nezadovoljstvo postoji od ranije, kriza može kulminirati. Loša cirkulacija.

Vodolija

Nezaposlene Vodolije očekuje sjajna poslovna ponuda, ali će mnogo toga zavisiti od njih samih i nivoa samopouzdanja koje budu pokazali prilikom razgovora sa potencijalnim poslodavcima. Slobodne Vodolije očekuje avantura sa jednim neodoljivim Lavom ili Vagom. Može da dođe do ljubavne dileme. Problemi sa cirkulacijom.

Ribe

Ukoliko planirate da sarađujete sa inostranstvom, to će vam donijeti najveći finansijski uspjeh u ovom periodu. Ribe koje su u braku očekuje važan dogovor sa partnerom, ali postoji mogućnost krize povjerenja. To može da uzrokuje ljubomorne scene od strane partnera, pa bi bilo najbolje da na vrijeme otklonite sve sumnje. Pritisak.