Ovan

Unapređenje finansijske situacije obilježiće ovaj dan. Međutim, poslovni sastanak sa nadređenima može da protekne u atmosferi punoj tenzije. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa veoma atraktivnom i zanimljivom osobom u znaku Lava. Poteškoće sa disanjem.

Bik

Napredak u poslovanju očekuje sve one sve one Bikove koji imaju privatni biznis. Finansijski dobitak. Pred vama je uzbudljiv ljubavni period. Burna ljubavna romansa za slobodne Bikove, ali svađa i promjena plana za Bikove koje su u vezi. Variranje pritiska.

Blizanci

Finansijska situacija je sve bolja. Očekuje vas odlična saradnja sa inostranstvom. Slobodne Blizance očekuje ljubav na kraćem putovanju. Blizanci koji su u vezi postaju sve nezadovoljniji i žele promjenu. Burna ljubavna avantura. Stomačni problemi.

Rak

Oprez sa investicijama, višestruki negativni aspekti mogu donijeti probleme u pregovorima. Slobodne Rakove očekuje ljubav preko posla. Rakove koji su u vezi očekuje burna rasprava s partnerom. Kompromis je jedino rješenje. Pad imuniteta.

Lav

Danas do vas mogu doći neke spletke. Atmosfera na poslu u okviru međuljudskih odnosa na momente može izmaći kontroli. Očekuje vas ljubavna romansa, koja na momente može postati komplikovana i postaviti vas u nezgodnu situaciju. Visok pritisak.

Djevica

Svoje poslovne tajne samo za sebe. To će vam obezbijediti uspjeh. Finansijska situacija se popravlja. Djevice koje su u vezi mogu da prolaze kroz krizu. Očekuje vas rasprava sa partnerom. Slobodne Djevice očekuje početak burne ljubavne veze. Prehlada.

Vaga

Poslovni sastanak sa novim saradnicima proteći će uspješno. Očekuje vas dobra zarada, posebno u saradnji sa inostranstvom. Slobodne Vage mogu da upoznaju novog partnera preko prijatelja. Možete doživjeti fatalno privlačnost. Loša cirkulacija.

Škorpija

Pozitivne promjene na poslovnom planu odraziće se prije svega na vaše finansijsko stanje. Odlična zarada. Ovaj dan može obilježiti flert na poslu. Poznanstvo sa jednim fatalnim Lavom može se pretvoriti u mnogo više od flerta. Vrtoglavica.

Strijelac

Današnji aspekti mogu vam donijeti priznanje na poslu. Odlični rezultati odraziće se pozitivno i na vaše prihode. Strijelčeve danas očekuje preokret u ljubavi. To važi i za slobodne i za one koji su u vezi. Prehlađeni ste.

Jarac

Naporni pregovori sa poslovnim saradnicima mogu vas danas potpuno iscrpjeti. Uprkos tome, vaš sporazum biće uspješan. Napet period na ljubavnom planu za sve Jarčeve koji su u vezi. Slobodnim Jarčevima aspekti mogu donijeti karmičku ljubav. Unosite više vitamina i minerala.

Vodolija

Poslovna komunikacija danas može biti ispunjena tenzijom. Razgovor sa nadređenima može biti problematičan. Negativni aspekti Venere doprinose radikalnim odlukama između vas i partnera. To može rezultirati udaljavanjem od partnera. Vrtoglavica.

Ribe

Očekuje vas nova poslovna prilika. Ukoliko prihvatite ovu ponudu, to će na dugoročnom nivou uticati na vaše finansije. Obnavljanje veze sa osobom iz prošlosti može vam stvoriti dilemu. Emocije između vas i dalje postoje.