Ovan

Danas vam predstoji neočekivano poslovno putovanje, kao i uspjeh u pregovorima. Finansijki dobitak. Uspješno ćete riješiti dugotrajan problem u okviru vaše veze ili braka. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnim Lavom. Aritmija.

Bik

Poslovna saradnja sa nekim prijateljem može vam donijeti veliki uspjeh. Uspjeh očekuje sve one koji se bave privatnim biznisom. Slobodnim Bikovima predstoji fatalan susret sa jednom osobom u znaku Škorpije ili Jarca. Dobro se osjećate.

Blizanci

Danas može da vam iskrsne poslovno putovanje. Saradnja sa strancima će biti oblast vaše ekspanzije. Bogat društveni život i odlazak na neku proslavu donijeće vam priliku da upoznate svoju srodnu dušu. Poteškoće sa alergijama.

Rak

Neočekivan priliv finansija i važan poslovni sastanak glavne su teme ovog dana. Uspjeh i dobitak. Rakovi koji su u vezi danas mogu da imaju rasprave i sukob mišljenja sa partnerom. Budite vi ona strana koja će prva da popusti. Prehlada.

Lav

Ovaj dan mogu obilježiti naporni pregovori. Mnogo toga zavisiće od spremnosti na kompromis. Pojačan je vaš magnetizam, pa će prilike za flert biti na svakom koraku. One koji su u braku očekuje sukob mišljenja s partnerom. Izbjegavajte zadimljene, neprovjetrene prostorije.

Djevica

Uspjeh očekuje sve one Djevice koje se bave pisanjem, komunikacijama i transportom. Odlična finansijska situacija. Velika je mogućnost da uđete u tajnu vezu. Slobodne Djevice nalaze se na prekretnici i ulaze u ozbiljnu vezu. Smanjite unos kafe!

Vaga

Poseban uspjeh očekuje Vage koje se bave kreativnim poslom i komunikacijama. Vaša finansijska situacija je odlična! Izazov ovog dana krije se u početku veze sa nekom veoma uspješnom osobom, ali vam ne odgovaraju baš sve okolnosti. Dileme i dalje muče i inače neodlučne Vage. Glavobolja.

Škorpija

Danas vas očekuje vanredni finansijski dobitak. Naporni poslovni pregovori mogu vam donijeti stres, ali će ipak biti uspješni i rezultirati kompromisom. Ljubomorne scene između vas i partnera danas mogu da kulminiraju. Problemi sa pritiskom.

Strijelac

Danas vam predstoji iznenadno poslovno putovanje. Zastoj finansija može obilježiti ovaj dan, pa za svaki slučaj pripremite rezervni plan. Slobodni Strijelčevi mogu da upoznaju srodnu dušu na nekom kraćem putovanju. Problemi sa varenjem.

Jarac

Pojačan stres zbog zastoja u isplatama. Atmosferu ovog dana može da obilježi burna rasprava među kolegama. Danas ćete uspješno prevazići dugotrajan problem sa partnerom. Atmosfera konstruktivnih razgovora donijeće vam veće zbližavanje. Glavobolja.

Vodolija

Finansijska situacija je sve bolja, ali danas možete imati raspravu sa nadređenima. Stari problemi između vas i partnera danas mogu da kulminiraju. Slobodne Vodolije očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko prijatelja. Vrtoglavica.

Ribe

Ribe očekuje nov početak na poslovnom planu. Nezaposlene Ribe dobiće odličnu poslovnu ponudu. Danas možete upoznati zanimljivu osobu preko posla. Ribe koje su u vezi očekuje važan dogovor s partnerom, a može se ticati nekog putovanja. Trese vas groznica.