Ovogodišnje peto izdanje “Moto Festa, Banjaluka 2022”, po prvi put na banjalučkoj tvrđavi Kastel biće održano u trajanju od tri dana.

Datumi 27.05, 28.05 i 29.05. rezervisani su za brojne sadržaje i odličan program koji će i ove godine u Banjaluku privući sve ljubitelje dvotočkaša iz zemlje, regije, ali i šire.

Organizator događaja Moto klub Stršljen ističe da se i ovoga puta Moto Fest, Banjaluka realizuje sa ciljem promocije moto sporta i moto turizma u Banjaluci, te unapređenja sadržaja i ponude za bajkere koji svake godine u sve većem broju posjećuju ovaj događaj.

“Svi posjetioci biće u prilici da uživaju u raznovrsnim sadržajima dnevnog i večernjeg programa koji će se realizovati na dobro poznatoj lokaciji – tvrđava Kastel, a koji će obuhvatiti: ‘moto market’ koji će osim izložbenog biti i prodajnog karaktera, gdje će se sa svojom ponudom naći različiti moto brendovi i proizvođači moto opreme, stunt vožnje, bajkerske igre, humanitarna tombola, te moto defile koji je već sada postao jedan od najprepoznatljivijih sadržaja na Moto Festu, Banjaluka sa kojeg u svijet odlaze najljepše fotografije iz našeg grada. Biće tu i nekih noviteta, kao što je panoramska vožnja za bajkere koji žele da upoznaju Banjaluku i okolinu”, ističu iz MK Stršljen.

Ono što najviše raduje ne samo bajkere već i ljubitelje dobrog zvuka, svakako je muzički program, koji će ove godine okupiti fantastične bendove i izvođače, koji će se tokom tri dana pobrinuti za sjanu atmosferu.

Na Moto Festu Banjaluka 2022 nastupaju Hladno pivo, Goblini, Brkovi, Ritam nereda, Orthodox Celts, Psihomodo Pop, Atheist Rap, Sunshine i Mortal Kombat .

Cijena dnevne ulaznice za muzički program je 15 KM, a početak prodaje i prodajna mjesta biće uskoro objavljeni na zvaničnim stranicama događaja.

Kao i svake godine ulaz za sve bajkere je besplatan.