OVAN

POSAO: Novac vam je u glavi prije svega. Smirite takav prejak stav. Ambicija vas proganja. LJUBAV: Čim nešto mnogo želite, do toga teško dolazite. To se odnosi na ljubav i nastojanja da partner padne pod vašu dominaciju. ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

BIK

POSAO: Veliki potencijal za sve one koji se bave poslovima umjetnosti. Dobra zarada na lijepom, estetici, umjetnosti. LJUBAV: Pošto se sa svojim postupcima nikako ne možete uskladi sa vašom burnom naravi – ili promijenite partnera ili narav. Trenutno ste na pogrešnom putu. ZDRAVLJE: Pretjerana nervoza.

BLIZANCI

POSAO: Mislite da biste mogli na put. Odlično vrijeme za poslovno kretanje u popodnevnim satima. LJUBAV: Preosjetljivi ste. Ukoliko ste žena onda se kloniti muške Škorpije, ako ste muški Blizanac onda stvarajte vezu sa Vagom. ZDRAVLJE: Promijenite navike.

RAK

POSAO: Imate osjećaj straha. Neko vas na radnom mjestu “ugnjetava”. Morate da mijenjate ili posao ili okruženje. LJUBAV: Slobodni Rakovi imaju zanimljiv susret sa Škorpijom ili Ovnom. Oni koji su u braku moraće da mijenjaju čitav svoj život, jer nisu u dobrom odnosu sa partnerom. ZDRAVLJE: Poboljšajte zdravlje vitaminima.

LAV

POSAO: Da li ste danas upali u krizu? Sve je moguće. Mnogo nada, želja, obećanja može da pokvari vaš idealni plan. LJUBAV: Veče vam je pokazano kao veoma burno. Mnogo ljudi oko vas. Nekoga ćete upoznati. Jedna Škorpija bi dala sve za susret sa Lavom. ZDRAVLJE: Virusi vladaju.

DJEVICA

POSAO: Kontaktirate sa inostranstvom i to uspješno. Ukoliko vam se planovi u vezi sa tim i ne ostvare, bar ste pokušali. LJUBAV: Pošto ste stvaralački nadareni, ne dozvolite sebi taj luksuz da budete pasivni, već krenite u akciju. Pokažite svoje talente voljenoj osobi. ZDRAVLJE: Dobar energetski status.

VAGA

POSAO: Ako ste nalazite u atmosferi koja vas čini popustljivim onda ste na pravom putu da pogriješite. LJUBAV: Idalan dan za ljubav, zapravo strast. Šta ćete da učinite, ne znate ni sami. Da li da uđete u avanturu ili da ostanete mirni u vezi u kojoj ste? ZDRAVLJE: Zdrava hrana neophodna.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste u stanju da primijetite svoj dio odgovornosti u međuljudskim odnosima. Treba ih njegovati kao omiljeni cvijet. LJUBAV: Pretjerujete u svom sentimentu. Promijenite pomalo ponašanje prema voljenoj osobi. ZDRAVLJE: Ne razmišljate danas o tome.

STRIJELAC

POSAO: Pravi ste preduzetnik. Odličan početak dana. Očekujte mnogo pozitivnog danas. LJUBAV: Razmišljate na ispravan način, uspješno se boreći sa trenutnom situacijom. Blokirane emocije vas opterećuju, ali ste svjesni toga da sve treba da krene na bolje. ZDRAVLJE: Jačajte psihu.

JARAC

POSAO: Sa Strijelcima imate idealnu saradnju, jer ste slični. Ako ne poznajete nijednu osobu u tom znaku, krajnje je vrijeme da je upoznate. LJUBAV: Šanse su pred vama. Na vama je da li ćete ih prepoznati. ZDRAVLJE: Jaki ste. Teško da vas nešto pomjeri.

VODOLIJA

POSAO: Potiskujete svoje talente. Krenite da se otvarate, biće vam finasijski bolje. Pomoć osobe koja je rođena u znaku Bika. LJUBAV: Vi ste ponekad sloni da se bavite ezoterijom ne bi li nekog privukli. Danas je taj dan. Vjerujte u svoje unutrašnje potencijale. ZDRAVLJE: Vlaga, hladnoća, sve vam smeta.

RIBE

POSAO: Riječi i djela nisu isto. Pređite na djela. Odlučili ste se za na konkretnu akciju i veliko spremanje vlastitog života. LJUBAV: Nastavite tim tempom i uspjećete u ljubavi. Neko vas čeka, ko je vjeran i okrenut emociji i porodici baš kao i vi. ZDRAVLJE: Osjećaj bola u predjelu želuca.