Ovan

Oprezno sa rizičnim investicijama. Danas se nemojte rukovoditi instinktima, već odluke donosite na timskom nivou. Izuzetno lijep i romantičan period je pred vama. Slobodne Ovnove očekuje burna ljubavna romansa sa osobom u znaku Vage ili Blizanaca. Budite aktivniji, ulijenii ste se!

Bik

Izvanredna poslovna saradnja sa inostranstvom obilježiće ovaj dan. Očekuju vas veoma dobre vijesti. Sve bolja finansijska situacija. Bikovi koji su u vezi ili u braku uživaju u lijepom i harmoničnom periodu sa partnerom i u krugu porodice. Više se odmarajte.

Blizanci

Danas budite oprezni u razgovoru sa pretpostavljenima. Negativni aspekti mogu vam donijeti ozbiljne konflikte. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Vage. Blizanci koji su u vezi uživaju u harmoničnom periodu. Nervoza.

Rak

Poslovni sastanak danas može da protekne u negativno naelektrisanoj atmosferi. Mogući su nesporazumi unutar firme. Rakove koji su u braku očekuje radikalna odluka, posebno ukoliko su u pogledu ponašanja njihovog partnera već dugo nezadovoljni. Pad imuniteta.

Lav

Ovaj dan vam pruža priliku da završite rad na velikom projektu. Oprezno sa novim saradnicima. Izbjegavajte danas što je moguće više razgovore o osjetljivim temama sa partnerom. Negativna energija može vam donijeti svađe. Premoreni ste.

Djevica

Djevica koje planiraju da putuju u inostranstvo da bi radile uživaju posebnu podršku planeta. Vaša finansijska situacija je dobra. Djevice danas mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koju mogu da sretnu preko posla. Migrena.

Vaga

Nalazite se u periodu koji je povoljan ukoliko želite da promijenite posao. Očekuje vas važan razgovor. Vage koje su u braku danas mogu ozbiljno da se pozabave nekim problemom u vezi. Otvoreno izložite partneru šta je to što vam smeta. Zračite snagom, energijom.

Škorpija

Danas je moguć zastoj u poslovanju. Probleme može da stvori neko od vaših saradnika. Razgovor sa nadređenima na momente može postati problematičan. Slobodne Škorpije mogu da sretnu veoma interesantnu osobu preko posla. Stomačni problemi.

Strijelac

Ukoliko se bavite trgovinom ili vaš posao podrazumijeva putovanja, ovaj dan je izuzetno povoljan za vaše poslovanje. Finansijski dobitak. Slobodne Strijelčeve očekuje ljubavna avantura na putovanju. Strijelčevi koji su u braku uspješno će riješiti neki veliki problem. Poteškoće sa vidom.

Jarac

Jarčevi koji traže posao danas mogu očekivati dobru poslovnu ponudu. Poslovni razgovor može biti prilično težak, ali ih očekuje uspjeh. Ukoliko je vaša veza nedefinisana, ovaj dan je povoljan za razgovor sa partnerom. Potrudite se da nađete kompromisno rješenje. Nesanica.

Vodolija

Vodolije koje se bave kreativnim radom ili rade u medijima danas očekuje poseban uspjeh i popularnost. Finansijska situacija je sve bolja. Slobodne Vodolije večeras očekuje izlazak sa veoma zanimljivom osobom u znaku Lava. Poteškoće sa cirkulacijom.

Ribe

Veoma važan razgovor za posao očekuje Ribe koje nisu zaposlene. Dilema može nastati zbog višestrukih opcija. Izbjegavajte tajne ili paralelne veze, jer postoji mogućnost da budete otkriveni. Postoji mogućnost skandala ili ozbiljnijeg konflikta. Problemi sa sinusima.