Ovan

Zakašnjenje isplate novca može dovesti do odlaganja važnih poslovnih koraka koji predstavljaju centralni dio vašeg poslovnog plana. Romantičan ljubavni susret sa osobom koju ste nedavno upoznali obojiće ovaj dan. Dobro se osjećate. Puni ste energije, okruženi ste pozitivnim osobama.

Bik

Novi elementi na poslu i u vašem radnom okruženju zahtijevaju dodatno prilagođavanje. Nesuglasice sa partnerom i vaša nervoza mogu doprinijeti negativnoj atmosferi. Razgovor i zajedničko opuštanje riješiće taj problem. Više se krećite. Nemate kondicije, lako se umarate, sve činite uz veći napor.

Blizanci

Rezimirate proteklu nedjelju i imate mnogo razloga da budete zadovoljni. Poslovne obaveze udaljile su vas od partnera i niste imali vremena da mu se posvetite. Veče vam donosi konačno više vremena za privatan život. Glavobolja, može biti posljedica visokog pritiska, ali i zbog problema sa sinusima.

Rak

Danas će vam sve ići od ruke. Uspješno ćete završiti važan dio posla, riješiti problem. Uživate u lijepom i harmoničnom periodu sa partnerom. Rakovi koji su u vezi planiraju zasnivanje porodice i proširenje porodice. Tokom zime ste nagomilali kilograme, koje bi valjalo skinuti do ljeta.

Lav

Odličan dan za finansije, jer će vam stići uplate novca koje je trebalo da stignu mnogo ranije. Zahlađenje u vezi s partnerom, posvetite mu više vremena. Ukoliko vas kritikuje, razmislite o argumentovanosti njegovih riječi. Nervoza, a sve zbog previše obaveza.

Djevica

Na poslovnom planu vam se mogu pojaviti nove ponude koje mogu da najave veliku prekretnicu. Dan je idealan za rješenje neke sporne situacije u okviru vaše porodice. Slobodne mogu pronaći novu ljubav preko posla. Osjetljivost grla. Smanjite unos gaziranih pića, kao i alkohola.

Vaga

Zadovoljni ste uspjehom koji ste postigli, a dobili ste i pohvale pretpostavljenih. Planirate sa partnerom daleko putovanje, ali trenutno niste zadovoljni njegovim ponašanjem. Vaša potreba za ljubavlju je pojačana. Uradite na vrijeme redovne zdravstvene kontrole. Počnite sa analizom krvi.

Škorpija

Bićete u situaciji da improvizujete rješenje, konsultujete se sa iskusnijim kolegom. Veza koju ste započeli pokazala se drugačijom nego što ste očekivali. Možda niste spremni za ozbiljnost, dajte to do znanja partneru. Prehlada praćena kašljem, ali i temperaturom.

Strijelac

Akcenat je sve vrijeme na saradnji sa stranim kompanijama ili putovanju u inostranstvu da radite. Neki stari problem počeo je ponovo da tinja između vas i partnera. Dan mogu obilježiti ljubomorne scene i prepirke. Čuvajte se virusnih infekcija. U ovo vrijeme epidemije, povedite računa o svom zdravlju.

Jarac

Jedna pogrešna riječ bi mogla da vas povede stranputicom. Promjenljiva sreća na ljubavnom planu obilježiće ovaj period. Može se desiti da taman pomislite da ste pronašli svoju srodnu dušu, a da vas ta osoba razočara. Više se odmarajte. Potreban vam je san, a ne bi bilo loše da odete iz grada za vikend.

Vodolija

Ovaj dan posvetite osmišljavanju novog strateškog plana i pripremite rezervni plan. Harmonizacija vašeg odnosa s partnerom obilježiće ovaj dan. Slobodne Vodolije očekuje romantičan izlazak sa jednim Lavom ili Vagom. Glavobolja, stres, a sve zbog opterećenosti poslom, kao i zadatim rokovima za izvršenje.

Ribe

Posebno obratite pažnju na detalje prilikom pregovora sa novim saradnicima, postoji izvjesna doza rizika danas. Različito viđenje vaše veze može da dovede do nesuglasica između vas i partnera. Neozbiljni ste! Osjetljivost stomaka. Vodite računa da ne unosite mnogo tijesta, zaboravite na pekaru!