Ovan

Zakašnjenje isplate novca može dovesti do odlaganja važnih poslovnih koraka koji predstavljaju centralni dio vašeg poslovnog plana. Romantičan ljubavni susret sa osobom koju ste nedavno upoznali obojiće ovaj dan. Sada imate osjećaj snage, moći, ništa vam ne pada teško i sve radite sa lakoćom.

Bik

Novi elementi na poslu i u vašem radnom okruženju zahtijevaju dodatno prilagođavanje. Nesuglasice sa partnerom i vaša nervoza mogu doprinijeti negativnoj atmosferi. Razgovor i zajedničko opuštanje riješiće taj problem. Više se krećite. Vikend planirajte kroz aktivnosti, odlazak na planinu, obilazak znamenitosti.

Blizanci

Rezimirate proteklu nedjelju i imate mnogo razloga da budete zadovoljni. Poslovne obaveze udaljile su vas od partnera i niste imali vremena da mu se posvetite. Veče vam donosi konačno više vremena za privatan život. Glavobolja. Vaše tijelo prati vremenske prilike, reagujete na svaku promjenu.

Rak

Danas će vam sve ići od ruke. Uspješno ćete završiti važan dio posla, riješiti problem. Uživate u lijepom i harmoničnom periodu sa partnerom. Rakovi koji su u vezi planiraju zasnivanje porodice i proširenje porodice. Problemi sa vidom. Prekontrolišite vid, kao i očno dno. Mguć je i očni pritisak.

Lav

Odličan dan za finansije, jer će vam stići uplate novca koje je trebalo da stignu mnogo ranije. Zahlađenje u vezi s partnerom, posvetite mu više vremena. Ukoliko vas kritikuje, razmislite o argumentovanosti njegovih riječi. Nervozni ste, a da zapravo nemate pravi razlog za uznemirenost. Možda je to samo predosjećaj.

Djevica

Na poslovnom planu vam se mogu pojaviti nove ponude koje mogu da najave veliku prekretnicu. Dan je idealan za rješenje neke sporne situacije u okviru vaše porodice. Slobodne mogu pronaći novu ljubav preko posla. Osjetljivost grla. Bolje je spriječiti, krenite sa uzimanjem septoleta, možda Tantum verde!

Vaga

Zadovoljni ste uspjehom koji ste postigli, a dobili ste i pohvale pretpostavljenih. Planirate sa partnerom daleko putovanje, ali trenutno niste zadovoljni njegovim ponašanjem. Vaša potreba za ljubavlju je pojačana. Već neko vrijeme kašljete, možda biste trebali snimiti pluća, eliminišite sumnje.

Škorpija

Bićete u situaciji da improvizujete rješenje, konsultujete se sa iskusnijim kolegom. Veza koju ste započeli pokazala se drugačijom nego što ste očekivali. Možda niste spremni za ozbiljnost, dajte to do znanja partneru. Prehlada, ne odlazite na posao, kako ne biste i druge zarazili. Bolje je da sada preležite.

Strijelac

Akcenat je sve vrijeme na saradnji sa stranim kompanijama ili putovanju u inostranstvu da radite. Neki stari problem počeo je ponovo da tinja između vas i partnera. Dan mogu obilježiti ljubomorne scene i prepirke. Poarzgovarajte, ne odlažite, jer sumnja može da se usadi među vas. Imate mučninu.

Jarac

Jedna pogrešna riječ bi mogla da vas povede stranputicom. Promjenljiva sreća na ljubavnom planu obilježiće ovaj period. Može se desiti da taman pomislite da ste pronašli svoju srodnu dušu, a da vas ta osoba razočara. Više se odmarajte. Premoreni ste i željni da jedan dan provedete oslobođeni stresa.

Vodolija

Ovaj dan posvetite osmišljavanju novog strateškog plana i pripremite rezervni plan. Harmonizacija vašeg odnosa s partnerom obilježiće ovaj dan. Slobodne Vodolije očekuje romantičan izlazak sa jednim Lavom ili Vagom. Pojava ekcema, razlog tome je moguć stres. Koristite odgovarajuće meleme.

Ribe

Posebno obratite pažnju na detalje prilikom pregovora sa novim saradnicima, postoji izvjesna doza rizika danas. Različito viđenje vaše veze može da dovede do nesuglasica između vas i partnera. Neozbiljni ste! Osjetljivost stomaka. Znači, ne možete jesti tešku hranu. Odrecite se brze hrane, ka i masne, takođe.