Ovan

Glavna tema ovog dana su finansije. Uspješno ćete se dogovoriti oko nekih dugovanja i uslijediće neke uplate. Nesporazum s partnerom u vezi s nekim zajedničkim investicijama. Neko od vas će morati da popusti. Vrijeme je da više mislite na sebe i svoje zdravlje.

Bik

Međuljudski odnosi su se pogoršali i to vam može predstavljati glavni problem. Može doći do burne rasprave. Napetost može da dovede do verbalnih konflikata između vas i partnera. Pažljivo birajte riječi. Mogući su problemi sa disajnim putevima, sinusima, plućima, moguća je prehlada, grip, a takođe je težak period i ako bolujete od astme.

Blizanci

Očekujte prepreke i zastoje u poslovanju. Budite obazrivi u rukovanju novcem i ne ulazite u rizične investicije. Planete vam pružaju podršku da otvorenim razgovorom prevaziđetestari problem u vezi sa partnerom. Tokom ove faze možete da budete skloni gojenju, pa je važno da povedete računa o ishrani.

Rak

Oni koji sarađuju sa inostranstvom mogu da očekuju uspjeh, ali će pregovori biti teški i zahtijevaće prilagođavanje. Razmirice mogu da pokrenu veći sukob između vas i partnera, a povod mogu biti sitnice. Mogući su i problemi sa grlom, upalama i infekcijama koje zahvataju grlo.

Lav

Reorganizacija poslovanja donesi promjene u načinu rada, a moguće su i nove dužnosti koje ćete obavljati do daljnjeg. Partner može da priredi ljubomorne scene, a negativni komentari mogu biti povod za svađu. Očekuju vas problemi sa glavoboljom, nesvjesticom, niskim pritiskom. Nepovoljan je period, ako imate probleme sa migrenom.

Djevica

Problematična komunikacija na poslu može obilježiti dan. Neophodno je kompromisno rješenje. Nalazite se na ljubavnoj prekretnici. Oni koji su nezadovoljni, donijeće radikalna rješenja po sistemu “sve ili ništa”. Generalno ste malaksali, oslabljeni, mogući su i problemi zbog hroničnog umora. Provjerite krvnu sliku.

Vaga

Manipulacije i spletke nekih vaših kolega mogu vas danas neprijatno iznenaditi. Tim povodom moguće su verbalne konfrontacije. Oprez! Partner je ozbiljno shvatio vaše primjedbe na račun njegovog ponašanja. Problemi sa nervnim sistemom su naglašeni, kao i sa cirkulacijom, nogama, stopalima, zglobovima, ali i sa srcem.

Škorpija

Završetak rada na projektu obilježiće dan. Neophodno je da sva dugovanja izmirite na vrijeme, da ne bi došlo do komplikacija. Poznanstvo sa osobom u znaku Bika ili Vage može da se pretvori u ozbiljnu vezu. Mogli bi da budete skloni problemima sa kičmom, zubima, kostima.

Strijelac

Poseban uspjeh vas očekuje ako se bavite privatnim biznisom. Proširenje kruga saradnika i otvaranje nove perspektive. Načinite prvi korak ka osobi koja vam se već dugo dopada. Na pomolu je novi početak. Česta ukočenost vas prati kao i bolovi uleđima. Posavjetujte se sa fizioterapeutom oko toga.

Jarac

Sa jedne strane dolazi neočekivani dobitak, ali ćete isto tako iznenada, imati izdatke. Budite oprezni! Pred vama je početak ljubavne avanture sa osobom u znaku Raka. Buran i uzbudljiv ljubavni period. U ovoj fazi možete da budete skloni gojenju, pa dodatno treba da vodite računa o svojoj ishrani.

Vodolija

Negativno naelektrisanje na poslu donose pogoršani međuljudski odnosi. Dan mogu obilježiti verbalni dueli. Vaša veza s partnerom prolazi kroz krizu povjerenja. Sporno pitanje se mora rješavati bez odlaganja. Generalno ste snažni i energični. Međutim, treba da povedete računa o svojoj sklonosti ka porocima.

Ribe

Problematična finansijska situacija nastaje zbog zakašnjenja isplata. Pripremite rezervni plan! Poznanstvo sa osobom u znaku Djevice ili Raka pretvoriće se u nešto mnogo više od onoga što ste očekivali. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za šećer u krvi.