Ovan

Neočekivani splet okolnosti zahtijevaće vanredne mjere. Zastoj u pregovorima iziskuje primjenu kompromisnog rješenja. Slobodne Ovnove očekuje početak veze sa osobom koju poznaju preko posla. Moguć je povratak bivše ljubavi. Variranje pritiska, obratite se kardiologu.

Bik

Zahvaljujući vašim mudri u poslovnim potezima vaša finansijska situacija drastično će se popraviti. Bikovi koji su u braku mogu imati problem sa partnerom. Konfrontacija različitih stavova je neizbježno. Više se krećite, boravite više u prirodi, provodite aktivno odmor.

Blizanci

Jedan saradnik zadaje vam probleme u posljednje vrijeme. Imate lažne prijatelje koji su spremni da podgriju vašu poziciju kod nadređenih. Posebno ljubavno namagnetisanje između vas i osobe koja nije slobodna predstavlja glavni izazov. Odlično se osgećate, pa vas i drugi doživljavaju na vrlo pozitivan način.

Rak

Ukoliko imate privatni biznis, pred vama je veliki napredak. Oprez s novim saradnicima, moguć je konflikt. Uživate naklonost planeta, pa ćete imati veoma buran i uzbudljiv period na ljubavnom planu. Oscilacija pritiska. Morate naći rješenje, kako ne biste trpjeli posljedice.

Lav

Možete imati konflikt interesa na poslu, kao i neočekivane prepreke u okviru poslovne komunikacije. Nalazite se pred izazovom da započnete tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Pojačan stres, nezadovoljstvo postojećim poslom kulminira, shvatate da morate nešto da mijenjate, kako bi sačuvali svoje zdravlje.

Djevica

Djevice koje planiraju da putuju i rade u inostranstvu čeka veliki uspjeh i potpisivanje ugovora. Stvari se konačno odvijaju u skladu sa vašim željama. Dolazi do sve većeg zbližavanja između vas i partnera. Podsvjesni strahovi. Pokušajte da ih prevaziđete uz pomoć psihologa.

Vaga

Ukoliko se bavite kreativnim poslom i komunikacijama, uspjeh vam je zagarantovan. Nalazite se u iskušenju da pređete granicu prijateljstva, jer već duže vrijeme osjećate mnogo više od prijateljstva prema jednoj osobi. Puni ste snage i imate osjećaj da možete sve da ostvarite što poželite.

Škorpija

Ovaj dan donosi vam dobru komunikaciju sa poslovnim partnerima. Iskoristite odličnu poslovnu priliku. Slijedi finansijski uspjeh. Danas možete da upoznate svoju srodnu dušu preko prijatelja ili kolega sa posla. Pad imuniteta, poboljšajte ga ishranom, unošenjem vitamina, minerala.

Strijelac

Izuzetno ste zadovoljni svojom finansijskom situacijom. Danas vas očekuju uspješni pregovori, kao i razgovor sa nadređenima. Obnavljanje veze sa osobom iz prošlosti predstavlja dominantnu temu, moguća je dilema. Uporan kašalj vas navodi na pomisao da uradite snimak pluća.

Jarac

Nalazite se pred velikom odlukom, u pitanju je velika dilema između dvije dobre opcije. Poslušajte svoju intuiciju. Jarčevi koji su u vezi, danas mogu donijeti konačnu odluku o svojoj budućnosti i o svom budućem statusu. Premoreni ste. Previše se dajete, odgovorni ste, preuzimate odgovornost na sebe, a to vodi neispavanosti.

Vodolija

Preveliki broj obaveza danas može da vam zada ozbiljne probleme. Poštujte prioritete kako biste ispunili rok. Današnje iznenađenje sastoji se u prelasku granice prijateljstva sa osobom koju već duže vrijeme poznajete. Vrtoglavica. Reagujete na promjenu vremena.

Ribe

Ovaj dan donosi uspjeh Ribama koje rade preko interneta i sarađuju sa inostranstvom. Potrudite se da precizno utvrdite uslove poslovanja. Između vas i partnera pojavilo se nepovjerenje. Ispravite situaciju na vrijeme. Problem sa zubima, nađite vremena za zubara.