Ovan

Možete da se oslonite ovog puta na prijatelje, ali i na organizaciju u kojoj radite. To će vam donijeti energiju velikih promjena. Dolazi do prekretnice u vašem odnosu sa partnerom. Dan velikih odluka. Osjećate premor, ne možete da funkcionišete, potreban vam je odmor.

Bik

Promjene se digravaju se u vašem polju karijere. To će vam najaviti velike preokrete, završetak jednog i početak novog poglavlja. Bikovi koji su dugo nezadovoljni vezom danas mogu sazrijeti u odluci da prekinu odnos koji se više ne zasniva na pravim osjećanjima. Počela je da vas muči energija.

Blizanci

Danas ćete uspjeti da završite rad na velikom projektu. Ili, probleme sa nekim papirima. Uspješno ćete riješiti dugotrajan pravni problem. Komunikacija sa partnerom može da dospije u krizu, i to najveću do sada. Depresivnost, melanholija, pokušajte da je savladate družeći se sa pozitivnim ljudima.

Rak

Oprez u komunikaciji sa kolegama i sa nadređenima. Danas te mogu otkriti neke tajne ili manipulacije od strane ljudi koji su na visokim pozicijama. Promjenljivost raspoloženja može doprinijeti nestabilnoj atmosferi između vas i partnera, koji danas može pokazati sumnje prema vama. Probavne smetnje.

Lav

Danas može doći do raskida poslovne saradnje sa partnerom. Mogući su nepredviđeni izdaci. Današnji aspekti posebno će uticati na vaš emotivni plan. Kriza povjerenja nagriza vašu vezu. Sada je samo važan iskren razgovor, ne dozvolite da sumnja podriva vaš odnos. Opstipacija crijeva.

Djevica

Prisutne su poteškoće u vašem polju poslovanja, a to vam može donijeti probleme u poslovnim pregovorima. Sačekajte bolji trenutak za krupne odluke. Djevice koje su nedavno započele vezu previše idealizuju svog novog partnera, pa je moguće razočaranje. Pad imuniteta.

Vaga

Danas možete otkriti manipulacije i spletke koje su se odvijale iza vaših leđa. Moguć je konflikt sa kolegama. A problem se odigrava u vašem polju prave ljubavi. Ovo vam najavljuje krizu koja može rezultirati raskidom. Nervoza, pokušajte da se opustite u nekom spa centru.

Škorpija

Odložite krupne odluke za neki drugi dan. Moguć je zastoj u pregovorima, jer nijedna od strana ne želi da popusti. Stari problem u okviru vaše porodice danas može da kulminira. Ovaj put, situacija će zahtijevati hitno rješavanje. Problem sa apetitom, nemojte pretjerivati, jer se kilogrami lako gomilaju.

Strijelac

Budite oprezni u komunikaciji sa kolegama, nadređenima. Odložite potpisivanje važnih ugovora. Neočekivani izdaci. Potrudite se da izbjegnete raspravu o krupnim temama sa partnerom, jer biste vrlo lako mogli da dospijete u konflikt. Prijaće vam izlazak sa društvom, opuštanje u kafanskoj atmosferi.

Jarac

Finansijski plan prolazi kroz veoma nestabilno fazu. Ne preporučuje vam se da danas započinjete rad na novom projektu. Obnavljanje stare ljubavi obeilježiće ovaj dan. Moguća je dilema, kao da niste sigurni da li to zaista želite. Muči vas stalna vrtoglavica, a da ne nalazite uzrok.

Vodolija

Dan velike promjene na poslovnom planu. Vodolije koje su nezadovoljne svojim poslom danas mogu donijeti odluku o raskidu saradnje. Različito viđenje zajedničke budućnosti može stvoriti distancu između vas i partnera. Rješenje je u kompromisu. Odlično se osjećate.

Ribe

Poslovni saradnik može danas da vam stvori neočekivane probleme pomjeranjem zadatog roka. Moguć je nesporazum. Budite oprezni! Danas možete otkriti neku tajnu ili sami možete biti otkriveni u nekoj nedoslijednosti od strane partnera. Smanjite unos slatkiša. Moguć poremećaj hormona.