Jedna od zasigurno najvećih zvijezda na muzičkoj sceni regiona, Zlatan Stipišić Gibonni 18. juna nastupiće na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a ovaj veliki umjetnik nastupiće nakon tačno četiri godine od njegovog poslednjeg koncerta u Banjaluci, održanog na istoj lokaciji.

“Gibonni je poznat kao miljenik svih generacija, dobitnik je brojnih nagrada, i zasigurno je jedan od najvećih kantautora na ovim prostorima, čije su melodije i tekstovi pronašli put do srca mnogobrojne publike, a ujedno postali i dio redovnog repertoara njegovih brojnih kolega na njihovim nastupima“, saopštili su organizatori koncerta OK team i Prorent.

Dalje navode da svi fanovi i ljubitelji ove velike zvijezde koji njegovu samostalnu karijeru koja traje od 1991. godine, prate kroz njegove najveće hitove “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, “Tempera”, “Libar”, “Žeđam”, “Ovo mi je škola”, “Svi moji punti kad se zbroje”, “Mirakul” zasigurno sa nestrpljenjem nakon dugo vremena isčekuju ovaj koncert.

Ovaj kantautor na muzičkoj sceni prisutan je više od 30 godina, a najveću slavu među publikom stekao je kao samostalni autor i pjevač čiji su veliki hitovi pokorili region. Kombinacija roka i popa u njegovim pjesmama koju prati mediteranska nota, te fenomenalni tekstovi u kojima na hiljade obožavalaca pronalazi sebe, učinili su Gibonnija istinskom zvijezdom.

Organizatori koncerta OK team i Prorent uz podršku generalnog sponzora, kompanije M:tel  ovim događajem nastavljaju koncertnu sezonu u gradu na Vrbasu.

Ulaznice za ovaj spektakl već su u prodaji. Prodajna mjesta su online prodajni sistem www.gigstix.ba, prodajna mjesta GIGSTIX mreže u svim većim gradovima u BiH, kao i na Trgu Krajine u Banjaluci. U prodaji su ulaznice za VIP zonu po cijeni od 80 KM, FAN PIT po cijeni od 40 KM i REGULAR 20 KM.