Ovan

Nesporazumi i konfliktne situacije na poslu mogu biti glavna tema dana. Ne savjetuje vam se da danas ulazite u rizične investicije. Oprez u komunikaciji sa partnerom, jer ćete oboje reagovati impulsivno i na najveće sitnice. Potrebna vam je masaža, meditacija, odmor na nekom usamljenom mjestu.

Bik

Poslovni sastanak danas može da protekne burno, u atmosferi suprostavljenih stavova. Pribjegnite maksimalnoj diplomatiji. Slučajan susret sa bivšom ljubavi može vam donijeti obnavljanje veze. Pa ipak, moguća je dilemma. Osjetljivost grla.

Blizanci

Budite oprezni sa novom poslovnom saradnjom, jer stvari možda nisu onakve kako vam se čine na prvi pogled. Iznenadi troškovi. Osoba kojoj se dugo udvarate konačno će reagovati na način koji već dugo priželjkujete. Premoreni ste.

Rak

Veoma je važno da danas radite sve u skladu sa prethodno zacrtanim planom. U suprotnom nećete uspjeti da stvari završite u roku. Slobodni Rakovi mogu započeti novu vezu i prepustiti se čarima ljubavi. Škorpije su posebno fatalne za vas. Razdražljivost.

Lav

Ovaj dan može vam donijeti veoma uspješan poslovni sastanak sa inostranim saradnikom. Moguće je neočekivano putovanje. Dan mogu obilježiti ljubomorne scene. Atmosfera je uzavrela i zahtijeva hitno rješavanje. Tahikardija. Da li ste razdražljivi, nervozni, posljedica su srčane smetnje.

Djevica

Ovog dana doći će do izražaja vaše inovativne ideje, a pozitivne reakcije uslijediće i od strane vaših nadređenih. Djevice koje su u braku danas će se posvetiti planiranju zajedničkog putovanja. Harmonizacija odnosa slijedi. Probavne smetnje.

Vaga

Vaša finansijska situacija je sve bolja. Nezaposlene Vage danas mogu imati veoma važan razgovor za posao. Partner se ponaša nedoslijedno i niste više sigurni u njegova osjećanja prema vama. Otvoreno porazgovarajte o tome. Glavobolja, kao posljedica teške prehlade.

Škorpija

Novi elementi na poslu sastoje se u proširenju kruga vaših dužnosti, kao i novim metodama rada koje će zahtijevati prilagođavanje. Vaša osjećanja su intenzivnija, pa su mogući burni izlivi strasti. Partner će biti iznenađen, jer ne pokazujete često tu vašu stranu. Budite opušteni, uživajte u lijepom danu.

Strijelac

Atmosfera na poslu može biti napeta zbog manipulacija ili spletki. Maksimalno se distancirajte od svega i zadržite prisebnost. Očekuje vas ljubav na putovanjima ili s osobom koju poznajete preko prijatelja. Pređite na umjereniju ishranu, izbacite hljeb, namirnice iz pekare. Ne prija vašem želucu.

Jarac

Današnji stelijum u vašem znaku donosi nestabilnu situaciju u pregovorima, ali i na finansijskom planu. Atmosfera nepovjerenja između vas i partnera danas može da kulminira. Situacija zahtijeva hitno rješenje. Bolovi u vratu, ukočenost.

Vodolija

Nepredviđene prepreke i zastoj u isplati novca predstavljaju glavni izazov ovog dana. Problem ćete uspjeti da riješite jedino timski. Postoji velika mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koju upoznajete preko posla. Variranje pritiska.

Ribe

Uspjeh vam dolazi kroz kreativnost inovativne ideje. Pa ipak, svoje poslovne tajne čuvajte i od najboljih prijatelja. Ovaj datum može vam donijeti sudbinsko poznanstvo. Ovo može biti dan početka velike ljubavi. Više se krećite.